Τροχαίο δυστύχημα στην Εύβοια: Την Κυριακή θα γινόταν το μνημόσυνο του πατέρα του 20χρονου

Δύο άγγελοι στον ουρανό μετά το τροχαίο δυστύχημα στη Λάμψακο Χαλκίδας - Συγκινεί το περιβάλλον του 20χρονου ποδοσφαιριστή

Τροχαίο δυστύχημα στην Εύβοια: Την Κυριακή θα γινόταν το μνημόσυνο του πατέρα του 20χρονου
2'

Ανείπωτη θλίψη επικρατεί στην τοπική κοινωνία της Ερέτριας μετά τον θάνατο των δύο νέων σε τροχαίο δυστύχημα, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε με φορτηγό στη Λάμψακο της Χαλκίδας.

Το τροχαίο δυστύχημα έλαβε χώρα το απόγευμα της Παρασκευής (30 Αυγούστου), με θύματα τον 20χρονο Γιάννη και τη συνομήλικη κοπέλα του, Ελένη. Η τραγική ιστορία όμως δεν ολοκληρώνεται εδώ, καθώς αύριο, Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου, θα γινόταν το μνημόσυνο για τα σαράντα του πατέρα του 20χρονου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 3 Αυγούστου.

Σύμφωνα με το περιβάλλον του 20χρονου, «πριν από περίπου 30 μέρες “έφυγε” ο πατέρας του. Είχε μία σπάνια αρρώστια, όχι ακριβώς σκλήρυνση κατά πλάκας που έχει γραφτεί. Σχεδόν από 30 χρόνων είχε αυτή την ασθένεια. Το ήξεραν πολλά χρόνια, τα τελευταία δεν ήταν καθόλου καλά», ενώ αναφορικά με τον θάνατο του 20χρονου, πρόσωπο του περιβάλλοντός του συμπλήρωσε πως «είναι σε άθλια τραγική κατάσταση όλη η οικογένεια».

Τροχαίο δυστύχημα στην Εύβοια - Δύο άγγελοι στον ουρανό

Στις 26 Ιουλίου ο ΑΟ Απόλλων Ερέτριας είχε ανακοινώσει μέσω Facebook, την ένταξη του 20χρονου Γιάννη στην ομάδα, ευχόμενος καλή σεζόν σε ένα εξαιρετικό παιδί και αθλητή.

Ωστόσο, χθες Παρασκευή, ο σύλλογος της Εύβοιας έκανε γνωστή την τραγική είδηση για τον θάνατο του 20χρονου και της κοπέλας του.

«Δυστυχώς το τηλεφώνημα που δεχθήκαμε δεν ήταν ψέμα δύο ακόμη άγγελοι έφυγαν σήμερα από κοντά μας… Ο Γιαννάκης μας και η Ελένη ανήκουν στην γειτονιά των αγγέλων… Είμαστε συντετριμμένοι πραγματικά, δεν μπορεί ο νους μας να το πιστέψει… Λίγες ημέρες μετά τον πατέρα του (Ανδρέα Κικίδη)…Η οικογένεια του Απόλλωνα Ερέτριας νιώθει βαθιά θλίψη και πενθεί μαζί με την υπόλοιπη πόλη», αναφέρεται στην ανάρτηση.

Οι γιατροί δεν μπορούσαν να προσφέρουν καμία βοήθεια

Οι άτυχοι νέοι απεγκλωβίστηκαν από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου οι γιατροί δεν μπορούσαν να τους προσφέρουν πλέον καμία βοήθεια.

Ο οδηγός του φορτηγού είναι καλά στην υγεία του, αλλά -όπως είναι φυσικό- έχει υποστεί σοκ. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία Χαλκίδας.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή