Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την καταδίωξη στο Κερατσίνι

Κερατσίνι: Παρά την καταδίωξη, οι δράστες κατάφεραν να εξαφανιστούν με την μηχανή
1'

Σκηνές που θα ζήλευαν παραγωγοί του Χόλιγουντ έλαβαν χώρα στο Κερατσίνι όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν μία μηχανή με δύο ύποπτους επιβάτες.

Ένα νέο βίντεο από το συμβάν έφερε το Mega στο φως της δημοσιότητας. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μόλις έχουν εντοπίσει μια μοτοσυκλέτα με δύο ύποπτους επιβάτες. Τους κάνουν σήμα να σταματήσουν αλλά εκείνοι αναπτύσσουν ταχύτητα και εξαφανίζονται. Η καταδίωξη στα στενά του Κερατσινίου αρχίζει.

Στο βίντεο φαίνονται μία μία οι μηχανές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που καταδιώκουν τους επιβάτες της μηχανής.

Κατά την διάρκεια της καταδίωξης οι δύο δράστες πέταξαν στον δρόμο ένα τσαντάκι. Μέλη της ΔΙΑΣ σταματούν, ανοίγουν το τσαντάκι και βλέπουν έκπληκτοι το περιεχόμενο του: 4 χειροβομβίδες, 1 περίστροφο κι ένα πτυσσόμενο γκλομπ.

Αμέσως σήμανε συναγερμός. Απομακρύνθηκαν άμεσα όλοι οι περαστικοί και ειδοποιήθηκαν άνδρες της εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών. Παράλληλα συνεχιζόταν η άγρια καταδίωξη στα στενά της περιοχής για τον εντοπισμό των δραστών.

Μέσα στο σακίδιο οι αστυνομικοί εντόπισαν και μια ταυτότητα ενός εκ των δύο δραστών κι έτσι κατάφεραν να τον ταυτοποιήσουν.

Παρά την καταδίωξη, οι δράστες κατάφεραν να εξαφανιστούν με την μηχανή. Σύμφωνα με πληροφορίες η ταυτότητα που βρέθηκε στο σακίδιο ανήκει στον συνεπιβάτη της μοτοσυκλέτας, ο οποίος είναι γνώριμος στις αρχές αφού έχει απασχολήσει στο παρελθόν για υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας.