Επίθεση σε διανομέα στην Πάτρα: Τον πέταξε σε κάδους και του έριξε μπουνιά

Άγρια επίθεση δέχθηκε διανομέας στην Πάτρα επειδή του έκλεισε... τον δρόμο

Επίθεση σε διανομέα στην Πάτρα: Τον πέταξε σε κάδους και του έριξε μπουνιά
Αρχείου - Eurokinissi
1'

Μία σοβαρή καταγγελία για έναν συνάδελφό του από την Πάτρα έφερε στο φως της δημοσιότητας ο Πρόεδρος Σωματείου Αυτοαπασχολούμενων Διανομέων, Αλέξανδρος Αγγελής, μιλώντας στο Action24 νωρίτερα, σήμερα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Αγγελής ανέφερε πως ένας συνάδελφός του, διανομέας στην Πάτρα δέχθηκε άγρια επίθεση από έναν οδηγό αυτοκινήτου, επειδή φέρεται να του έκλεισε τον δρόμο, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Όπως είπε ο κ. Αγγελής: «Με βάση τα όσα μας είπε ο συνάδελφος, τον χτύπησε με το αυτοκίνητο, τον έβγαλε εκτός πορείας, τον πέταξε σε κάτι κάδους, σταμάτησε, πήγε πάνω από το κεφάλι του και φέρεται να τού είπε "εσύ θα μου κλείσεις τον δρόμο;" και τού έριξε μία μπουνιά».

«Τέτοια περιστατικά είναι καθημερινό φαινόμενο στο επάγγελμά μας. Τον έκλεισε, αντέδρασε και άρχισε να τον χτυπάει. Με βάση τα όσα μας είπε ο συνάδελφος, τον χτύπησε με το αυτοκίνητο, τον έβγαλε εκτός πορείας, τον πέταξε σε κάτι κάδους, σταμάτησε, πήγε πάνω από το κεφάλι του και φέρεται να τού είπε "εσύ θα μου κλείσεις τον δρόμο;" και τού έριξε μία μπουνιά. Επειδή ο δρόμος ήταν πολυσύχναστος, έκανε όπισθεν και έφυγε από τα στενά. Ο συνάδελφος έκανε χθες το βράδυ χειρουργείο στο γόνατό του».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή