Κρήτη: Σε σοβαρή κατάσταση ο νεαρός τουρίστας που ξυλοκοπήθηκε άγρια από 4 άτομα στο Ρέθυμνο

Ο νεαρός τουρίστας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι 
1'

Στη σύλληψη τεσσάρων ανδρών προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές του Ρεθύμνου, οι οποίοι κατηγορούνται για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών κατά συναυτουργία καθώς και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr.

Τα ξημερώματα της Κυριακής είχε προηγηθεί ο έντονος διαπληκτισμούς μεταξύ τεσσάρων νεαρών από τα Χανιά με νεαρό τουρίστα. Όπως φαίνεται στο βίντεο που εξασφάλισε η ΕΡΤ Χανίων, η φασαρία ξεκίνησε μετά από έντονο σύντομο διάλογο μεταξύ του ενός νεαρού και του τουρίστα, για να ακολουθήσει άγρια επίθεση σε βάρος του αλλοδαπού, η οποία και κατέληξε στον τραυματισμό του στο κεφάλι και σε όλο το σώμα.

Ο νεαρός τουρίστας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Ρεθύμνου. Υπάλληλοι του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνης και της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκλήματος της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, οι οποίοι περιπολούσαν στην περιοχή, έσπευσαν στο σημείο περνώντας χειροπέδες στους τέσσερις δράστες.

Παράλληλα, σε έρευνα που έγινε στο όχημα που επέβαιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία ποιμενική ράβδος και ένα μαχαίρι. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Ρεθύμνου. Οι δράστες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα με τις κατηγορίες πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών κατά συναυτουργία και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.