Ξεσπά η μητέρα της Μυρτούς - Καταγγέλλει τον ύπαρχο για επιθετική συμπεριφορά

Όταν ζήτησε εξηγήσεις η μητέρα της Μυρτούς ο ύπαρχος άρχισε να συμπεριφέρεται ειρωνικά και βίαια

Ξεσπά η μητέρα της Μυρτούς - Καταγγέλλει τον ύπαρχο για επιθετική συμπεριφορά
Glomex
2'

Έντονες ήταν οι αντιδράσεις που προκάλεσε η καταγγελία της μητέρας της Μυρτούς, Μαίρης Κοτρώτσου, για το γεγονός ότι το παιδί της στριμώχθηκε σε γκαράζ πλοίου ενώ γύριζαν από την Αστυπάλαια.

«Θα υπάρξουν καινούργιες προδιαγραφές για τα πλοία με αναβατόρια, πλατφόρμες, ανελκυστήρες για την αυτόνομη μετακίνηση ατόμων με μειωμένη κινητικότητα» είπε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου Ναυτιλίας, Νίκος Αλεξίου.

Ειδικότερα, όπως προβλέπει Προεδρικό Διάταγμα, με νέα μέσα πρόσβασης και χώρους συγκεκριμένων προδιαγραφών θα πρέπει να εξοπλιστούν όλα τα πλοία της ακτοπλοΐας, προκειμένου να διευκολύνεται η πρόσβαση των ΑμεΑ, εγκύων και ηλικιωμένων.

Η μητέρα της Μυρτούς μίλησε στον ΑΝΤ1 για το περιστατικό

«Ταλαιπωρήθηκα. Πήγα εφτά μέρες να ηρεμήσω εγώ και το παιδί μου, ναι πέρασα πολύ ωραία και ηρέμησα παρ' όλη την κούραση και γυρίζοντας όλο αυτό εξανεμίστηκε. Δεν το χρωστούσα σε κανέναν».

Καταγγέλλει επίσης πως η επιστροφή από το ταξίδι με την μοναχοκόρη της στην Αστυπάλαια με πλοίο ήταν σχεδόν μαρτυρικό για την Μυρτώ. Ακόμη κάνει λόγο για επιθετική συμπεριφορά του Ύπαρχου.

«Κατεβαίνουμε κάτω, δεν είχε δέσει ακόμη το καράβι, καθόμαστε λοιπόν σε ένα χώρο, πάνε να την σηκώσουν, και το πόδι της είναι τόσο στενά που βρίσκει στο αυτοκίνητο. Καθόμαστε εκεί κανένα δεκάλεπτο μέσα στο καυσαέριο, να κατεβαίνουν οι οδηγοί και να βάζουν τα οχήματά τους μπροστά, να είναι όλο το πλοίο από πάνω της, εκεί πια έπαθα ταραχή. Να μην συμβεί τίποτα αναπνευστικό και μην κολλήσει κορονοϊό γιατί η Μυρτώ δεν μπορεί να βάλει μάσκα», είπε συνεχίζοντας η μητέρα της Μυρτούς.

Όταν αργότερα ζήτησε εξηγήσεις από τον υπεύθυνο του πλοίου για την ταλαιπωρία που υπέστη η κόρη της εκείνος δεν έδωσε απαντήσεις και ο τόνος του ήταν ειρωνικός και η συμπεριφορά του βίαιη, όπως καταγγέλλει.

«Αρχίζει και κοπανάει το αμάξι με τη μπουνιά του. Η Μυρτώ εκείνη την ώρα ήταν μπροστά στο περιστατικό, ήταν μέσα στο αυτοκίνητο. Το τζάμι, την λαμαρίνα, άλλες φορές με τη μπουνιά του και άλλη φορά με την παλάμη του».

Δείτε το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή