Αλεξανδρούπολη: Έσπασε το χέρι της συντρόφου του και έβαλε φωτιά σε έπιπλα - Στο νοσοκομείο το θύμα

Ο άνδρας, υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών άρχισε να βρίζει και να χτυπά την σύντροφό του μέσα στο σπίτι τους, τραυματίζοντάς την σοβαρά στο χέρι

Αλεξανδρούπολη: Έσπασε το χέρι της συντρόφου του και έβαλε φωτιά σε έπιπλα - Στο νοσοκομείο το θύμα
Unsplash
1'

Ένα ακόμη περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε αυτή τη φορά στην Αλεξανδρούπολη όπου μία γυναίκα έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφο και πατέρα των παιδιών της μέσα στο σπίτι τους.

Το περιστατικό σημειώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο, όταν ο άνδρας, υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών άρχισε να βρίζει και να χτυπά την σύντροφό του μέσα στο σπίτι τους, τραυματίζοντάς την σοβαρά στο χέρι.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας έβαλε φωτιά σε καναπέ, την οποία η γυναίκα προσπάθησε να σβήσει παρά τον τραυματισμό της.

Το θύμα κατήγγειλε τον κακοποιητή της στο Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας και από τους αστυνομικούς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, όπου και νοσηλεύτηκε, ενώ στη συνέχεια μαζί με τα παιδιά της μεταφέρθηκε σε δομή για κακοποιημένες γυναίκες.

Η αστυνομία αναζητούσε τον δράστη για να τον συλλάβει στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ωστόσο δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός του, ενώ πρόκειται για παλιό γνώριμο των αρχών, καθώς είναι σεσημασμένος για πολλά αδικήματα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή