Χαλκιδική: Στον Άρειο Πάγο σήμερα ο πατέρας του 19χρονου που σκοτώθηκε σε λούνα παρκ

Καθημερινές είναι οι αποκαλύψεις για το μοιραίο λούνα παρκ στη Χαλκιδική που στοίχισε τη ζωή του 19χρονου Γιάννη

Χαλκιδική: Στον Άρειο Πάγο σήμερα ο πατέρας του 19χρονου που σκοτώθηκε σε λούνα παρκ
1'

Το κατώφλι της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου θα περάσει σήμερα ο πατέρας του αδικοχαμένου 19χρονου που σκοτώθηκε σε λούνα παρκ στη Χαλκιδική.

Ο κ. Καϊμπαλής θα συναντηθεί με την εισαγγελέα Γεωργία Αδειλίνη, ενώ δεκτό έγινε το αίτημά του για τη διενέργεια τεχνικού ελέγχου στο λούνα παρκ από πιστοποιημένη εταιρεία, μετά την συνάντησή του με τον προϊστάμενο εισαγγελέα Εφετών Θεσσαλονίκης.

Οι αποκαλύψεις για το λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής όπου βρήκε τραγικό θάνατο ο 19χρονος όταν εκσφενδονίστηκε από το μοιραίο παιχνίδι είναι καθημερινές ενώ όπως αποδεικνύεται από νέα πραγματογνωμοσύνη εξειδικευμένου τεχνικού, το «crazy dance» ήταν παλιοσίδερα!

Συγκεκριμένα, το παιχνίδι ήταν ιδιοκατασκευή από συρραφή εξαρτημάτων από άλλα μηχανήματα, ενώ δεν είχε καμία πιστοποίηση.

Παράλληλα αποκαλύφθηκε ότι ο τραυματισμός του νεαρού προκλήθηκε λόγω θραύσης της μεταλλικής βάσης της καμπίνας του παιχνιδιού, κι αυτό επειδή ήταν παλιό και είχε διαβρωθεί και όχι λόγω της υψηλής ταχύτητας, όπως είχε αναφερθεί. Βέβαια η ταχύτητα έπαιξε ρόλο, για την σφοδρότητα με την οποία ο 19χρονος έπεσε στο έδαφος και έχασε τη ζωή του.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή