Σαντορίνη: 63χρονη έπεσε θύμα απάτης - Πώς την έπεισαν να δώσει 98.000 ευρώ σε... αστυνομικό

Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Παρασκευή όταν 63χρονη δέχθηκε ένα τηλεφώνημα 

Σαντορίνη: 63χρονη έπεσε θύμα απάτης - Πώς την έπεισαν να δώσει 98.000 ευρώ σε... αστυνομικό
1'

Μια 63χρονη έπεσε θύμα απάτης στη Σαντορίνη καθώς την παραπλάνησαν και με αφορμή ένα δήθεν τροχαίο του γιου της από το οποίο προκλήθηκε σοβαρός τραυματισμός ανήλικου παιδιού.

Πιο συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν την περασμένη Παρασκευή όταν η 63χρονη με καταγωγή από την Αλβανία που διαμένει στο νησί, δέχθηκε τηλεφώνημα από μία άγνωστη γυναίκα που της δήλωσε ότι είναι αστυνομικός η οποία τάχα επιλαμβανόταν στο ατύχημα που ενεπλάκη ο γιος της. Της ζήτησε ένα μεγάλο ποσό, δήθεν για να φροντίσει να αποφύγει τις νομικές συνέπειες.

Η ανυποψίαστη γυναίκα ταράχτηκε και δέχθηκε να «λαδώσει», με αποτέλεσμα να ακολουθήσει τις οδηγίες που της έδωσε η απατεώνισσα και να τοποθετήσει το υπέρογκο ποσό των 98.000 ευρώ σε έναν κάδο απορριμμάτων που της υπέδειξε. Η 63χρονη αποχώρησε μόλις άφησε τα χρήματα και δεν είδε ποιος τα παρέλαβε.

Λίγο αργότερα, η απάτη αποκαλύφθηκε και η αλλοδαπή ενημέρωσε την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Θήρας, οι άνδρες της οποίας διεξάγουν έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών εξετάζοντας πλάνα από κάμερες που υπάρχουν στην ευρύτερη περιοχή.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή