ΔΕΘ: Αυξημένα τα μέτρα ασφαλείας - «Υπάρχει ειδικός σχεδιασμός»

Όσα ανέφερε για τα μέτρα προστασίας στη ΔΕΘ η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ - «Πρέπει να διατηρηθεί η τάξη»

ΔΕΘ: Αυξημένα τα μέτρα ασφαλείας - «Υπάρχει ειδικός σχεδιασμός»
Αρχείου - Eurokinissi
1'

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τη ΔΕΘ, με τις ηγεσίες της ΕΛ.ΑΣ και του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να έχουν στραμμένα τα βλέμματά τους στα ιδιαιτέρως αυξημένα μέτρα ασφαλείας.

«Ειδικός σχεδιασμός» για την ασφάλεια στη ΔΕΘ

«Κάθε χρόνο είναι πολύ αυστηρά τα μέτρα από την ΕΛ.ΑΣ. καθώς υπάρχει πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα, όχι μόνο από πολιτικά πρόσωπα αλλά και από το κοινό», λέει, μιλώντας στο MEGA, η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ, Κωνσταντίνα Δημογλίδου.

«Πρέπει να διατηρηθεί η τάξη και η ασφάλεια και φυσικά να διευκολύνουμε τον κόσμο ως προς τις μετακινήσεις του. Και φέτος υπάρχει ειδικός σχεδιασμός για την επιτήρηση τόσο των εγκαταστάσεων όσο και για την ασφάλεια σε όλη την πόλη».

Σχετικά με τις συγκεντρώσεις που αναμένεται να πραγματοποιηθούν από σωματεία και ενώσεις, «ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί πρόγραμμα, ούτε υπάρχουν αποφάσεις από την πλευρά της ΕΛ.ΑΣ».

Να σημειωθεί πως η φετινή διοργάνωση της ΔΕΘ, που θα διαρκέσει από τις 7 – 15 Σεπτεμβρίου, επικεντρώνεται στις σύγχρονες προκλήσεις για τη χώρα και στους κρίσιμους τομείς της οικονομίας.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή