Παραδόθηκαν δυο από τους εμπλεκόμενους στον άγριο ξυλοδαρμό του Ελληνοκαναδού

Οι κατηγορούμενοι αρνούνται τη βαρύτητα των πράξεων που τους αποδίδεται

Παραδόθηκαν δυο από τους εμπλεκόμενους στον άγριο ξυλοδαρμό του Ελληνοκαναδού
1'

Σχεδόν μετά από ενάμιση μήνα παραδόθηκαν στο Α.Τ Μαλεβιζίου, οι δύο από τους θρασύδειλους που έδειραν άγρια και χωρίς λόγο τον 51χρονο Ελληνοκαναδό σε μπαρ στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr σε βάρος των δύο νεαρών, από Ζωνιανά και Γάζι αντίστοιχα, που είχαν ταυτοποιηθεί τα πρώτα 24ωρα, στο πλαίσιο της Αστυνομικής Προανάκρισης, είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Τους δύο νεαρούς παρέλαβαν στην συνέχεια άνδρες της Ασφάλειας Ηρακλείου.

Σημειώνεται ότι το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε, δηλαδή από την έκδοση των ενταλμάτων έως και σήμερα, είχε ασκηθεί από την ΕΛ.ΑΣ. ασφυκτική πίεση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο νεαρών, ενώ είχαν γίνει αλλεπάλληλες αστυνομικές επιχειρήσεις στα Ζωνιανά, καθώς υπήρχαν πληροφορίες ότι και οι δύο είχαν βρει «καταφύγιο», σε σπίτια της περιοχής.

Από την πλευρά των δυο κατηγορουμένων φέρεται να υποστηρίζεται ότι ναι μεν υπήρξε διαπληκτισμός και συμπλοκή με τον 51χρονο, σε καμία περίπτωση όμως δεν αποδέχονται την βαρύτητα των πράξεων που τους αποδίδεται (περί απόπειρα ανθρωποκτονίας) ενώ αναφέρεται ότι στο επεισόδιο υπήρξαν εμπλεκόμενα και άλλα πρόσωπα, τα οποία μέχρι και σήμερα δεν έχουν ταυτοποιηθεί παρά τον ρόλο που διαδραμάτισαν στο επεισόδιο.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή