Απίστευτο τροχαίο στη Λάρισα: «Τούμπαρε» αυτοκίνητο αφού προσέκρουσε σε προστατευτικά κιγκλιδώματα

Από τύχη δεν σημειώθηκε κάποιος σοβαρότερος τραυματισμός
1'

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στην Λάρισα, από το οποίο προέκυψε ο τραυματισμός ενός οδηγού, ο οποίος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Όπως αναφέρει το onlarissa.gr, το τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 11 το πρωί στο τέρμα της οδού Ιωαννίνων και λίγο πριν τον κυκλικό κόμβο, όταν, υπό αδιευκρίνιστες ως στιγμής συνθήκες ο οδηγός ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα να προσκρούσει αρχικά στα προστατευτικά κιγκλιδώματα του δρόμου και έπειτα σε μικρό εκσκαφέα από παρακείμενα οδικά έργα, να εκτραπεί της πορείας του και να ανατραπεί.

Από την ανατροπή του αυτοκινήτου τραυματίστηκε ο οδηγός, ένας άνδρας 65 περίπου ετών, ενώ και οι εργάτες των οδικών έργων γλίτωσαν «παρά τρίχα», καθώς το όχημα διέγραψε πορεία πολύ κοντά στο σημείο όπου εργάζονταν.

Άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον τραυματία στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, ώστε να λάβει τις πρώτες βοήθειες, ενώ δυνάμεις της Αστυνομίας ανέλαβαν την έρευνα για τα ακριβή αίτια του περιστατικού.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από το σημείο του ατυχήματος:

Σχετικές ειδήσεις