Αυτός είναι ο νεαρός που έχασε τη ζωή του στη Λευκάδα: Θρήνος για τον 19χρονο Κώστα

Ο νεαρός βρήκε τραγικό θάνατο όταν το όχημα που επέβαινε ως συνοδηγός έπεσε σε γκρεμό στην περιοχή Απόλπαινα της Λευκάδας

Αυτός είναι ο νεαρός που έχασε τη ζωή του στη Λευκάδα: Θρήνος για τον 19χρονο Κώστα
1'

Ένα νέο παιδί 19 ετών από το Αγρίνιο, ο Κώστας Σαράκης, έχασε τη ζωή του όταν το αυτοκίνητο στο οποίο ήταν συνοδηγός(οδηγούσε φίλος του) εξετράπη της πορείας του και βρέθηκε σε γκρεμό, στην επικίνδυνη στροφή στο νταμάρι της Απόλπαινας.

Ο άνδρας παραλήφθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λευκάδας, καθώς οι δικοί του άνθρωποι έσπευσαν μην μπορώντας να πιστέψουν την τραγωδία που τους «χτύπησε».

Εργαζόταν σεζόν στο νησί

Ο νεαρός εργαζόταν σε beach bar σε πολυσύχναστη παραλία της Λευκάδας. Οι δύο άνδρες σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φέρονται να επέστρεφαν από νυχτερινή συνάντηση για διασκέδαση με άλλους εργαζόμενους σε beach bar της παραλίας που εργάζονταν ο άτυχος 19χρονος.

Η Τροχαία ενεργεί έρευνες για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του τραγικού συμβάντος.

atixima.jpg

Πώς συνέβη το δυστύχημα

Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης. Η πυροσβεστική ενημερώθηκε νωρίς το πρωί για τροχαίο με εγκλωβισμένο άνδρα στη Λευκάδα.

Το τροχαίο σημειώθηκε όταν το όχημα που επέβαινε ο 19χρονος και οδηγούσε ένας φίλος του εξετράπη της πορείας του και βρέθηκε στον γκρεμό στην επικίνδυνη στροφή στο νταμάρι της Απόλπαινας, στην Λευκάδα.

Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα και απεγκλώβισαν με χρήση διασωστικής σειράς από αυτοκίνητο έναν άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του.

distixima.jpg
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή