Κρήτη: Άγνωστος παρενόχλησε 12χρονο κοριτσάκι μέσα στη θάλασσα

Ο άγνωστος προσέγγισε το 12χρονο κοριτσάκι και το αγκάλιασε
Αρχείου - Eurokinissi
1'

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (01/09) σε παραλία στην Κρήτη.

Ένας 30χρονος Αιγύπτιος προσέγγισε ένα 12χρονο κοριτσάκι το οποίο είχε πάει στη παραλία με τους γονείς της και τα αδέλφια της, και την ώρα που είχε βουτήξει στη θάλασσα, ένιωσε κάποιον να την σηκώνει ψηλά. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, το κοριτσάκι είδε έναν άγνωστο άνδρα να την έχει πάρει αγκαλιά. Με το ένα χέρι την κρατούσε από την πλάτη, με το άλλο από τα πόδια, κάτω από τα γόνατα. Ο άγνωστος είπε «γεια» στο κοριτσάκι και του χαμογέλασε, όπως αναφέρεται.

Το παιδί σοκαρίστηκε και εκμεταλλευόμενο την παρουσία λουόμενης που κάτι είπε στον άγνωστο άνδρα, κατάφερε να κολυμπήσει μέχρι την παραλία όπου είπε στους οικείους του τι είχε γίνει, βάζοντας τα κλάματα. Επικράτησε αναστάτωση αλλά και ένταση.

Το παιδί περιέγραψε ότι αφενός ένιωσε άβολα, αφετέρου ότι φοβήθηκε.

Όπως προέκυψε, πρόκειται για έναν 30χρονο Αιγύπτιο, ο οποίος την τελευταία διετία εργάζεται στην Κρήτη. Ο νεαρός άνδρας υποστήριξε ότι δεν είχε καμία πρόθεση να «πειράξει» το παιδί, όπως του αποδίδεται. Ανέφερε ότι είναι πατέρας δύο μικρών παιδιών που βρίσκονται στην πατρίδα του και τους στέλνει χρήματα και ότι αν ήθελε να κάνει κακό στο παιδί, δεν θα επέλεγε να το κάνει σε μία παραλία γεμάτη κόσμο.

Ο 30χρονος κρίθηκε ένοχος για την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 8 μηνών με αναστολή. Ο ίδιος άσκησε έφεση κατά της καταδικαστικής απόφασης.

Σχετικές ειδήσεις