Νέος Βουτζάς: Πατέρας τριών παιδιών ο αστυνομικός που αυτοκτόνησε - Η τελευταία κλήση στη σύζυγό του

Μετά από τρεις ώρες αναζήτησης οι αστυνομικοί εντόπισαν την σορό του 35χρονους ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του με το υπηρεσιακό του όπλο

Νέος Βουτζάς: Πατέρας τριών παιδιών ο αστυνομικός που αυτοκτόνησε - Η τελευταία κλήση στη σύζυγό του
1'

Σε κατάσταση σοκ είναι οι συνάδελφοι του 35χρονου αστυνομικού που έβαλε τέλος στη ζωή του το μεσημέρι της Τρίτης στο Νέο Βουτζά.

Ο νεαρός άνδρας είναι πατέρας τριών παιδιών, ενώ σοκάρει το γεγονός ότι λίγο πριν αυτοκτονήσει είχε καλέσει με βιντεοκλήση τη σύζυγό του, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες του είχε ζητήσει να χωρίσουν και της γνωστοποίησε την πρόθεσή του, δείχνοντάς της το όπλο του. Εκείνη προσπάθησε να τον μεταπείσει, ενώ μάλιστα φέρεται να κάλεσε και την Άμεση Δράση, ωστόσο δυστυχώς δεν πρόλαβε ο 35χρονος έστρεψε το υπηρεσιακό του όπλο προς τον εαυτό του και αφαίρεσε τη ζωή του.

Συνάδελφοι, συγγενείς και φίλοι κάνουν λόγο για έναν εξαιρετικό χαρακτήρα, συνεσταλμένο και ευγενικό και δεν μπορούν να πιστέψουν ότι έχει φύγει από τη ζωή.

Ο αστυνομικός σύμφωνα με πληροφορίες υπηρετούσε στη Ραφήνα, ενώ δεν έχει γίνει γνωστός κάποιος λόγος που θα μπορούσε να τον οδηγήσει στην αυτοκτονία. Για τρεις ώρες περίπου τον αναζητούσαν συνάδελφοι του από το αστυνομικό τμήμα, το τμήμα ασφάλειας Ραφήνας καθώς και άνδρες της ΔΙΑΣ και η πολιτική προστασία Ραφήνας Πικερμίου στο Νέο Βουτζά και τη Διασταύρωση της Ραφήνας πριν τελικά εντοπίσουν τη σορό του πίσω από το ΚΕΕΘΑ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή