Εισαγγελική έρευνα μετά την προτροπή Μπέου να χτυπήσουν υπαλλήλους του Οργανισμού Λιμένος Βόλου

Ο Αχιλλέας Μπέος είχε προτρέψει τους επαγγελματίες να οργανωθούν και αν δεν γίνει η διαγραφή των προστίμων που τους επιβλήθηκαν να οργανωθούν και να χτυπήσουν τους υπαλλήλους του Οργανισμού Λιμένος Βόλου
1'

Προκαταρκτική εξέταση για τις δηλώσεις που έκανε ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, κατά υπαλλήλων του Οργανισμού Λιμένος Βόλου, ζήτησε η Εισαγγελία Βόλου.

Ο Αχιλλέας Μπέος είχε προτρέψει τους επαγγελματίες να οργανωθούν και αν δεν γίνει η διαγραφή των προστίμων που τους επιβλήθηκαν να οργανωθούν και να χτυπήσουν τους υπαλλήλους του Οργανισμού Λιμένος Βόλου.

Όπως αναφέρει το magnesianews.gr, η Εισαγγελία μέσω καταθέσεων θα διερευνήσει αν στοιχειοθετείται η κατηγορία της προτροπής σε βία κατά του δημάρχου Βόλου.

O Αχιλλέας Μπέος στη συνέντευξη της Δευτέρας στην οποία είχε επιτεθεί εκ νέου στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Δημήτρη Κουρέτα, είχε ζητήσει από επαγγελματίες που έλαβαν «μπιλιετάκια» ώστε να πληρώσουν τα χρέη τους από την χρήση τραπεζοκαθισμάτων στην παραλία, «να οργανωθούν και να μαυρίσουν στο ξύλο» τους υπαλλήλους του ΟΛΒ.