Νέα Φιλαδέλφεια: Μπροστά στα μάτια της μητέρας της τραυματίστηκε η 14χρονη από κολώνα

Σοβαρό ατύχημα από την πτώση κολώνας στη Νέα Φιλαδέλφεια

Νέα Φιλαδέλφεια: Μπροστά στα μάτια της μητέρας της τραυματίστηκε η 14χρονη από κολώνα
2'

Φωτογραφίες, Βίντεο: Χάρης Γκίκας

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια το πρωί της Τετάρτης όταν κολώνα έπεσε στη μέση του δρόμου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένα 14χρονο κορίτσι και να διακομιστεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού.

Το ατύχημα σημειώθηκε στην οδό Φωκών κοντά στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας.

Στην περιοχή έσπευσε συνεργείο του δήμου της Νέας Φιλαδέλφειας προκειμένου να απομακρύνει και να αποκαταστήσει την κολώνα, καθώς η πτώση της προκάλεσε κυκλοφοριακά προβλήματα.

Ο δήμαρχος της περιοχής, Γιάννης Τομπούλογλου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, και αποκάλυψε πώς έγινε το ατύχημα με τον τραυματισμό του κοριτσιού το οποίο βρισκόταν με την μητέρα του.

«Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μου έδωσαν μια μητέρα περίμενε με την κόρη της για να περάσει απέναντι. Το πρώτο όχημα ήταν ένα τρόλεϊ και ίσως από το ζόρισμα, φάνηκε και εκ των υστέρων πως ήταν σάπια η κολώνα, έπεσε. Δεν φαινόταν πως η κολώνα ήταν σάπια, δεν φαινόταν με το μάτι. Κόπηκε στη ρίζα της. Η κολώνα είναι κολώνα που στηρίζει. Έργα είχαν γίνει. Το γήπεδο έγινε πριν δυο χρόνια», ανέφερε ο κύριος Τομπούλογλου.

Η κοπέλα νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική κλινική και υποβάλλεται σε εξετάσεις. Όπως δήλωσε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, η 14χρονη είναι σε καλή κατάσταση και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Δείτε επίσης το βίντεο από το σημείο του ατυχήματος:

Δείτε επίσης το βίντεο του Action24:

Πώς συνέβη το ατύχημα με τον τραυματισμό της 14χρονης

Το ατύχημα έγινε στις 11:30 περίπου το πρωί και όταν η 14χρονη ήταν μαζί με την μητέρα της και την αδερφή της.

Σύμφωνα με πληροφορίςς, το ατύχημα συνέβη σε ανύποπτη στιγμή με την κολόνα να πέφτει και να τραυματίζει το ανήλικο κορίτσι μπορστά στα μάτια της μητέρας της και της αδερφής της.

Το ανήλικο κορίτσι διακομίσθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Αγλαϊα Κυριακού. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το ανήλικο κορίτσι φέρει ελαφρά τραύματα στο κεφάλι και τα κάτω άκρα.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή