Νέα Φιλαδέλφεια: Στο νοσοκομείο Παίδων η 14χρονη - Η κατάσταση της υγείας της

Στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» νοσηλεύεται η 14χρονη κοπέλα που τραυματίστηκε, όταν κολώνα έπεσε στη μέση του δρόμου, στη Νέα Φιλαδέλφεια. 
Newsbomb.gr/ Χάρης Γκίκας
1'

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», διακομίσθηκε η 14χρονη κοπέλα, που τραυματίστηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια, όταν κολώνα έπεσε στη μέση του δρόμου.

Η κοπέλα νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική κλινική και υποβάλλεται σε εξετάσεις. Φέρει ελαφρά τραύματα στο κεφάλι και στα κάτω άκρα.

Όπως δήλωσε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, η 14χρονη είναι σε καλή κατάσταση και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Υπενθυμίζεται πως το ατύχημα σημειώθηκε στην οδό Φωκών κοντά στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας, στις 11:30 περίπου το πρωί, όταν η 14χρονη ήταν μαζί με την μητέρα της και την αδερφή της. Η κολώνα έπεσε και τραυμάτισε το ανήλικο κορίτσι μπροστά στα μάτια της μητέρας της.

Στην περιοχή έσπευσε συνεργείο του δήμου της Νέας Φιλαδέλφειας προκειμένου να απομακρύνει την κολώνα, καθώς η πτώση της προκάλεσε και κυκλοφοριακά προβλήματα.

Σχετικές ειδήσεις