Νέα Φιλαδέλφεια: «Είδα την κολώνα να καταπλακώνει την 14χρονη - Σώθηκε από θαύμα» - Σοκάρει μαρτυρία

Νέα Φιλαδέλφεια: Μπροστά στα μάτια της μητέρας της τραυματίστηκε η 14χρονη από κολώνα - Πώς συνέβη το ατύχημα
Χάρης Γκίκας/ Newsbomb.gr
2'

Φωτογραφίες, Βίντεο: Χάρης Γκίκας

Σοβαρό ατύχημα με τον τραυματισμό ενός 14χρονου κοριτσιού σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας.

Το άτυχο κορίτσι τραυματίστηκε όταν ξαφνικά, ενώ περίμενε στο φανάρι να περάσει τη διάβαση μαζί με την μητέρας και την αδερφή της έπεσε στο κεφάλι της μία κολώνα.

«Είδα την κολώνα να καταπλακώνει την 14χρονη - Σώθηκε από θαύμα»

Η αυτόπτης μάρτυρας μιλώντας στο Newsbomb.gr ανέφερε πως συνέβη το ατύχημα αλλά και το ποιες ήταν οι αντιδράσεις τις πρώτες στιγμές που ακολούθησαν:

«Βασικά ακούστηκε ένα τρομερό μπαμ και αμέσως μετά φωνές. Όπως καθόμουν μέσα στο μαγαζί γύρισα και κοίταξα και είδα την κολώνα να πέφτε πάνω σε μία κοπέλα», ανέφερε αρχικά η μάρτυρας ενώ στη συνέχεια εξήγησε: «Η κολώνα έπεσε πάνω στην κοπέλα με την κάτω πλευρά και την χτύπησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού της και από τη φόρα που είχε η κολώνα η κοπέλα έπεσε και χτύπησε και στα γόνατα».

«Μόλις είδαμε ότι ήταν καλά, είχει τις αισθήσεις της και επικοινωνεί ηρεμήσαμε λίγο και προσπαθήσαμε να την βοηθήσουμε», σημείωσε στην συνέχεια η μάρτυρας αναφέροντας επίσης πώς η αδερφή της ήταν αυτή που την τράβηξε όταν την καταπλάκωσε η κολώνα.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την αποκαλυπτική μαρτυρία για το ατύχημα της 14χρονης:

Στην περιοχή έσπευσε συνεργείο του δήμου της Νέας Φιλαδέλφειας προκειμένου να απομακρύνει και να αποκαταστήσει την κολώνα, καθώς η πτώση της προκάλεσε κυκλοφοριακά προβλήματα.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από το σημείο του ατυχήματος:

Δείτε επίσης το βίντεο:

Πώς συνέβη το ατύχημα

Ο δήμαρχος της περιοχής, Γιάννης Τομπούλογλου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, και αποκάλυψε πώς έγινε το ατύχημα με τον τραυματισμό του κοριτσιού το οποίο βρισκόταν με την μητέρα του.

«Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μου έδωσαν μια μητέρα περίμενε με την κόρη της για να περάσει απέναντι. Το πρώτο όχημα ήταν ένα τρόλεϊ και ίσως από το ζόρισμα, φάνηκε και εκ των υστέρων πως ήταν σάπια η κολώνα, έπεσε. Δεν φαινόταν πως η κολώνα ήταν σάπια, δεν φαινόταν με το μάτι. Κόπηκε στη ρίζα της. Η κολώνα είναι κολώνα που στηρίζει. Έργα είχαν γίνει. Το γήπεδο έγινε πριν δυο χρόνια», ανέφερε ο κύριος Τομπούλογλου.

Η κοπέλα νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική κλινική και υποβάλλεται σε εξετάσεις. Όπως δήλωσε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, η 14χρονη είναι σε καλή κατάσταση και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Σχετικές ειδήσεις