Απειλητικά SMS στον Νίκο Ευαγγελάτο από τον δικηγόρο της ιδιοκτήτριας του λούνα παρκ - «Βούλωσε το»

«Δεν θα το βουλώσω», είναι η απάντηση του Νίκου Ευαγγελάτου. 

Απειλητικά SMS στον Νίκο Ευαγγελάτο από τον δικηγόρο της ιδιοκτήτριας του λούνα παρκ - «Βούλωσε το»
3'

O δικηγόρος της «βασίλισσας των λούνα παρκ», Χρήστος Νάστος, απηύθυνε απειλητικά μηνύματα προς τον Νίκο Ευαγγελάτο και την εκπομπή του στο Mega.

«Είμαι ο λογοκριτής σας» και «θα με ακούσετε τώρα» ήταν κάποιες από τις απαντήσεις του δικηγόρου προς τις ερωτήσεις του Νίκου Ευαγγελάτου, με τον τόνο του να είναι φανερά επιθετικός την περασμένη Παρασκευή.

Όπως αποκάλυψε ο Νίκος Ευαγγελάτος στον αέρα της εκπομπής, τις τελευταίες μέρες δημοσιογράφοι του Mega δέχονται απειλητικά μηνύματα από τον κύριο Νάστο.

«Συνέβη κάτι, το οποίο πρέπει να αντιμετωπιστεί θεσμικά. Από τη Δευτέρα παίρνουμε συνεχώς απειλητικά μηνύματα. Τα μηνύματα αυτά είναι γραπτά, αλλά και τηλεφωνικά. Μας τα στέλνει ο κος Νάστος στα κινητά συναδέλφων μου», είπε ο Νίκος Ευαγγελάτος και στη συνέχεια παρουσίασε τα μηνύματα αυτά:

«Πες του να σταματήσει να μιλάει, γιατί θα τον στείλω στο αυτόφωρο αύριο. Αγωγή βέβαια θα την φάει και ασφαλιστικά μέτρα, αλλά πες του να το βουλώσει».

«Αφού δεν το βουλώνει, αύριο κατατίθεται αγωγή σε βάρος αυτού και του MEGA ασφαλιστικά μέτρα. Και θα βρίσκομαι στο αστυνομικό τμήμα. Αν συνεχίσει κι αύριο θα κατατεθεί μήνυση και θα συλληφθεί με αυτόφωρη διαδικασία».

Παρά τις απειλές που δέχτηκε η εκπομπή, ο Νίκος Ευαγγελάτος ξεκαθάρισε πως κανείς τους δεν θα σωπάσει.

«Δεν θα το βουλώσω», είναι η απάντηση του Νίκου Ευαγγελάτου.

Tις τελευταίες ημέρες έχει ξεσπάσει σάλος επειδή η συγκεκριμένη γυναίκα πήρε ξανά άδεια για να στήσει λούνα παρκ στη Νεάπολη του Δήμου Λαρισαίων, παρά την αμετάκλητη καταδίκη της για ατύχημα με βαρύτατο τραυματισμό παιδιού στη Χαλκίδα το 2009, ενώ είναι υπόδικη για τον θάνατο 13χρονης στο λούνα παρκ το 2019 στον Αλμυρό Βόλου.

Η συγκεκριμένη ιδιοκτήτρια φέτος πλειοδότησε σε διαγωνισμό του δήμου Λάρισας για το ετήσιο πανηγύρι στη Νεάπολη που γίνεται το Σεπτέμβριο, για να εγκαταστήσει εκεί λούνα παρκ ιδιοκτησίας της.

Μέσα στους όρους του διαγωνισμού αναφέρεται ρητά ότι απαιτείται η προσκόμιση αντιγράφου ποινικού μητρώου από το οποίο να μην προκύπτει καταδίκη για αδίκημα σχετικό με την άσκηση της επαγγελματικής της δραστηριότητας.

Υπενθυμίζεται ότι τα «αίματα άναψαν» στην εκπομπή την περασμένη Παρασκευή όταν όταν ο Νίκος Ευαγγελάτος δέχτηκε επίθεση από τον δικηγόρο Χρήστο Νάστο, δικηγόρο της ιδιοκτήτριας του Λούνα Παρκ που εκδιώχθηκε από την Λάρισα.

Η ένταση ξεκίνησε από τον δικηγόρο ο οποίος έγινε... έξαλλος όταν είδε ρεπορτάζ που ο ίδιος θεώρησε πως θα έπρεπε να είχε ενημερωθεί. Ο δημοσιογράφος του απάντησε πως δεν είναι υποχρεωμένος να του δώσει αναφορά και έγινε το... έλα να δεις!

«Ακούστε να σας πω κύριε Εισαγγελάτο» είπε ο δικηγόρος με τον Νίκο Ευαγγελάτο να κρατά την ψυχραιμία του.

Στη συνέχεια ο δικηγόρος συνέχισε τις επιθέσεις και αρνούνταν να δώσει απαντήσεις σε ξεκάθαρα ερωτήματα τονίζοντας διαρκώς ειρωνικά προς τον Νίκο Ευαγγελάτο, «εσείς ξέρετε».

Δείτε το video:

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή