Τέλος εποχής για την ΕΛΤΑ courier

Μέσα στην τρέχουσα χρονιά αναμένεται μια συγχώνευση με απορρόφηση της ΕΛΤΑ Courier από τη μητρική εταιρεία
Eurokinissi
3'

Τέλος εποχής διαφαίνεται για τις υπηρεσίες courier των Ελληνικών Ταχυδρομείων με την παρούσα δομή.

Μέσα στην τρέχουσα χρονιά αναμένεται μια συγχώνευση με απορρόφηση της ΕΛΤΑ Courier από τη μητρική εταιρεία. Αναμένεται μεταβίβαση του συνόλου του ενεργητικού και του παθητικού της.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, χθες Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου, η ΕΛΤΑ Courier, ενημέρωσε σχετικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους πελάτες της.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε:

Αγαπητέ Πελάτη,

Κάτι νέο και πολύ σημαντικό έρχεται στην αγορά των ταχυμεταφορών της χώρας την 1η Οκτωβρίου 2024:

ΕΛΤΑ και ΕΛΤΑ Courier ενώνουν τις δυνάμεις τους, σε μία ιστορική κίνηση που φιλοδοξεί να σχηματίσει τον πλέον δυνατό και ανταγωνιστικό παίκτη στην αγορά. Από τη συνένωση αυτή θα προκύψει ένα ισχυρό brand που θα συνδυάζει την ευρεία κάλυψη των ΕΛΤΑ με την ταχύτητα και την τεχνογνωσία της ΕΛΤΑ Courier, σε ένα ενιαίο μείγμα υπηρεσιών και προϊόντων.

Με οδηγό τις κοινές ρίζες και αξίες, η επόμενη μέρα θα μας βρει μαζί, να παρέχουμε καινοτόμες και ολοκληρωμένες λύσεις στα βασικά ταχυδρομικά προϊόντα: το παραδοσιακό ταχυδρομείο και τις υπηρεσίες courier και σταδιακά, να οδηγηθούμε στην ενοποίηση του δικτύου εξυπηρέτησης, που θα φέρει επιπλέον οφέλη για τους πελάτες μας.

Στο πλαίσιο των αλλαγών, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η μεταξύ μας συνεργασία θα συνεχιστεί απρόσκοπτη και μάλιστα με τους ίδιους όρους και συμφωνίες, αποκλειστικά από την «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», η οποία, σύμφωνα με το νόμο, θα αποτελέσει τον καθολικό διάδοχο στο σύνολο των δικαιωμάτων και υποχρεώσεων της «ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», δηλαδή της ΕΛΤΑ Courier.

Μετά την καταχώρηση της συγχώνευσης στο Γ.Ε.ΜΗ., που υπολογίζουμε ότι θα γίνει στα τέλη του Σεπτεμβρίου, θα υπάρξει, από μέρους μας, νέα και άμεση ενημέρωση προκειμένου να προχωρήσετε και εσείς στις απαραίτητες μεταβολές ως προς τα στοιχεία τιμολόγησης και να μεταφέρετε τα υπόλοιπα του λογαριασμού της ΕΛΤΑ Courier στην ΕΛΤΑ Α.Ε.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας στην εφαρμογή των παραπάνω αλλαγών που απαιτεί η συνένωσή μας. Για περαιτέρω διευκρινήσεις και τυχόν απορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο merger@elta-courier.gr. Σημειώνουμε ότι τα τηλέφωνα επικοινωνίας & η διεύθυνση των υπηρεσιών της ΕΛΤΑ Courier παραμένουν ίδια.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη σας στην ΕΛΤΑ Courier και να σας διαβεβαιώσουμε ότι η συνένωση με τα ΕΛΤΑ θα οδηγήσει σε μια πιο αποτελεσματική και δυναμική εταιρεία, ικανή να ανταποκριθεί καλύτερα στις ανάγκες και τις προσδοκίες σας. Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας μαζί σας, κάτω από τις νέες συνθήκες, προκειμένου να χτίσουμε μαζί ένα ακόμα πιο δυνατό μέλλον!

Με εκτίμηση,
Διεύθυνση Marketing & Πωλήσεων
Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ