Νέο επεισόδιο στο σήριαλ της κόντρας Κουρέτα-Μπέου με...κότα και γουρούνι

Νέα ανάρτηση του Δημήτρη Κουρέτα 
EUROKINISSI
1'

Συνεχίζεται η σκληρή κόντρα μεταξύ του Δημήτρη Κουρέτα και του Αχιλλέα Μπέου.

Σε νέα ανάρτησή του ο κ. Κουρέτας κάνει μια αναφορά σε ζώα...

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας αναφέρει: «Κάποτε στη ζούγκλα ρώτησε το γουρούνι μια κότα: Γιατί δεν με πλησιάζει κανένα ζώο; Με φοβούνται κότα μου; Η κότα απάντησε: Δεν σε φοβούνται. Απλά βρωμάς και σε σιχαίνονται».

Υπενθυμίζεται ότι μήνυση κατά του δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου κατέθεσε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας, κατηγορώντας τον για απειλή, εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η μήνυση υποβλήθηκε μέσω του συνηγόρου του κ. Κουρέτα, Νίκου Παπαπέτρου, ενώ αφορμή για την κίνηση αυτή στάθηκαν οι δηλώσεις του κ. Μπέου που περιείχαν προσβολές και συκοφαντίες προς τον κ. Κουρέτα κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου για το ζήτημα των νεκρών ψαριών στον Παγασητικό.

Ο δήμαρχος αποκάλεσε τον περιφερειάρχη «νούμερο», «πολιτικό απατεώνα», «νεκροθάφτη ψαριών» και «πατρινιά», υπονομεύοντας την καταγωγή του από την Πάτρα.

Επιπλέον, ζητήθηκε από την Εισαγγελία η ποινική δίωξη της δημοτικής αρχής Βόλου σχετικά με την υποτιθέμενη ταφή νεκρών ψαριών από εργολάβο, εντολή που φέρεται να δόθηκε από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Ο Αχιλλέας Μπέος απάντησε στην μήνυση του Δημήτρη Κουρέτα με μία ανάρτηση στο Facebook.