Φωτιά στην Ύδρα: Αλαλούμ και φιάσκο - Ο διοικητής δεν πήγε ποτέ στο γιοτ!

Σε πλήρες φιάσκο εξελίσσεται η υπόθεση με τη φωτιά στην Ύδρα
1'

Απίστευτα πράγματα στην υπόθεση με τη φωτιά στην Ύδρα το καλοκαίρι που ξεκίνησε από πυροτεχνήματα, καθώς ο τοπικός διοικητής της Πυροσβεστικής δεν πήγε ποτέ για να πάρει καταθέσεις, λέγοντας ψέματα!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ALPHA, ο διοικητής στην κατάθεσή του ανέφερε πως πήρε κατάθεση από 10 άτομα τα οποία ωστόσο ήταν... 8 σύμφωνα με τη λίστα επιβατών!

Η έρευνα των Εσωτερικών Υποθέσεων, ωστόσο, έδειξε πως ο διοικητής δεν πήγε ποτέ στο γιοτ και δεν πήρε από κανέναν κατάθεση με τον ίδιο αργότερα να παραδέχεται πως τον αριθμό του τον έδωσε ο Ύπαρχος του γιοτ!

Είχε οργανωθεί μπάρμπεκιου στην παραλία

Το πευκόδασος είχε πιάσει φωτιά στις 20 Ιουνίου με τους εμπλεκόμενους να αρνούνται την ρίψη βεγγαλικών.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, χθες, ο προφυλακισμένος πλοίαρχος ομολόγησε ότι αυτός έριξε τα βεγγαλικά. Ωστόσο, τα νέα δεδομένα δείχνουν πως οι επιβάτες έκαναν και μπάρμπεκιου στην παραλία.

Είχε οργανωθεί ένα μπάρμπεκιου στην παραλία για τους επιβάτες της θαλαμηγού, που ήταν ολιγάρχες από το Καζακστάν σε σημείο της παραλίας όπως προκύπτει από την δεύτερη απολογία του καπετάνιου, του υποπλοίαρχου αλλά και άλλων μελών του πληρώματος.