Ισπανία: Αποσύρουν τους ανανάδες από τα ράφια λόγω του νέου trend που σαρώνει στο ΤikTok

 Η «τρέλα» με τον ανανά στην Ισπανία με στόχο την εύρεση ερωτικού συντρόφου έχει ξεπεράσει τα όρια.
1'

Φρενίτιδα επικρατεί με τους ανανάδες στα σούπερ μάρκετ της Ισπανίας καθώς όλο και περισσότεροι είναι οι νεαροί χρήστες που ακολουθούν το νέο trend στο TikTok, με σκοπό να φλερτάρουν και να βρουν ταίρι.

Ποια είναι αυτή η νέα τάση; Κάθε μέρα στις 7 το απόγευμα οι Ισπανοί βάζουν τα καλά τους και μπαίνουν στο σούπερ μάρκετ της γειτονιάς τους . Παίρνουν ένα καρότσι, βάζουν μέσα έναν ανανά και απλά περιμένουν τον ερώτα να τους χτυπήσει την πόρτα.

Όλα αυτό πρέπει να γίνουν μέσα σε 60 λεπτά. Μεταξύ 7 και 8 όποιος κυκλοφορεί με ανανά στο καρότσι δίνει αμέσως σήμα πως αναζητά τον έρωτα.

Συνεπώς, ο ανανάς έχει γίνει το πιο viral φρούτο και οι εργαζόμενοι στα σούπερ μάρκετ έχουν αρχίσει να παίρνουν τα μέτρα τους για αντιμετωπίσουν αυτή την «παράνοια». Σε βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok ένας εργαζόμενο φαίνεται να απομακρύνει ένα καρότσι γεμάτο ανανάδες και να το πηγαίνει στην αποθήκη μεταξύ 19:00 και 20:00

https://www.tiktok.com/@24.horass/video/7408871974635687201

Η τρέλα του ανανά δεν αποκλείεται σύντομα να βγουν κι εκτός ισπανικών συνόρων, με ορισμένους μάλιστα να ντύνονται μέχρι και ανανάδες για να βρουν το ταίρι τους.