Φθιώτιδα: Οδηγός μηχανής έπεσε στο γκρεμό στις στροφές για Καρπενήσι

Η μηχανή εξετράπη της πορείας της κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες

Φθιώτιδα: Οδηγός μηχανής έπεσε στο γκρεμό στις στροφές για Καρπενήσι
1'

Σοβαρό τροχαίο με μηχανή, σημειώθηκε λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου στην εθνική οδό Λαμίας – Καρπενησίου, πλησίον του Αγίου Γεωργίου Τυμφρηστού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr, ήταν δύο μηχανές με αλλοδαπούς οδηγούς που ταξίδευαν στη συγκεκριμένη οδό, και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες η μία εξ αυτών εξετράπη της πορείας της και έφυγε από το οδόστρωμα.

Ο 50χρονος αναβάτης της στην προσπάθειά του να την επαναφέρει στο οδόστρωμα έπεσε από τη σέλα και με τη δύναμη που είχε έφυγε στο γκρεμό μέσα στα πουρνάρια! Ευτυχώς φορούσε κράνος και έφερε τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Ο φίλος του που ήταν μαζί με άλλη μηχανή, ειδοποίησε αμέσως για βοήθεια και στο σημείο έφτασαν γρήγορα πυροσβέστες από την ΠΥ Μακρακώμης, καθώς και ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Μακρακώμης και πλήρωμα του ΑΤ Σπερχειάδας.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μακρακώμης όπου διαπιστώθηκαν πολλαπλά κατάγματα και στη συνέχεια με ασθενοφόρο και συνοδεία γιατρού, διακομίστηκε στο ΓΝ Λαμίας.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το ΑΤ Σπερχειάδας.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
19:55ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στη Κέρκυρα