Παγίδες θανάτου οι σάπιες και κακοσυντηρημένες κολόνες καλωδίων των τρόλεϊ

Το μεγάλο πρόβλημα της κακής συντήρησης στις κολόνες στήριξης των καλωδίων ηλεκτροδότησης των τρόλεϊ, ανέδειξε η παρ' ολίγον τραγωδία στη Νέα Φιλαδέλφεια

Παγίδες θανάτου οι σάπιες και κακοσυντηρημένες κολόνες καλωδίων των τρόλεϊ
1'

Σε βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το MEGA έχει καταγραφεί η στιγμή που η κολόνα στήριξης των καλωδίων ηλεκτροδότησης του τρόλεϊ πέφτει επάνω στο κορίτσι στη Νέα Φιλαδέλφεια. Όλα έγιναν την στιγμή που η ανήλικη επιχειρεί να διασχίσει τον δρόμο, όταν το τρόλεϊ που περνά τεντώνει τα καλώδια ηλεκτροδότησης και η κολόνα που τα στηρίζει, πέφτει και χτυπά την ανήλικη στο πίσω μέρος του κεφαλιού της.

Η 14χρονη διακομίστηκε στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού στην χειρουργική κλινική, όπου υποβλήθηκε σε απαραίτητες εξετάσεις. Ευτυχώς σύμφωνα με τους γιατρούς είναι σε καλή γενική κατάσταση, ενώ αύριο αναμένεται να πάρει εξιτήριο.

Μέλος του σωματείου εργαζομένων στον ΗΛΠΑΠ καταγγέλλει στο Mega ότι η έλλειψη προσωπικού ευθύνεται για την ελλιπή συντήρηση του δικτύου.

«Η έλλειψη προσωπικού δημιουργεί αυτό το πρόβλημα να μη διατηρούνται σωστά οι κολώνες και το δείκτη εμείς οι οδηγοί λοιπόν όπου δούμε κάποιο σημείο ή στο δίκτυο ή στο εναέριο δίκτυο ή οπουδήποτε είναι αυτό ενημερώνουμε την διεύθυνση ώστε να μπορέσει με κάποιο τρόπο να φτιάξεις τη ζημιά», ανέφερε.

Αντίστοιχες κολόνες υπάρχουν σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Πάτρα. Σύμφωνα με το Mega σε πολλά σημεία δεν έχουν συντηρηθεί σχεδόν από την στιγμή που τοποθετήθηκαν. Παραμένουν εκεί σάπιες, να γέρνουν έτοιμες να καταπλακώσουν και να διαλύσουν ανθρώπινες ζωές, χωρίς κάνεις να αναλαμβάνει την ευθύνη.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή