Χαλκιδική: «Η σαπίλα έφταιξε για την τραγωδία», υποστηρίζει ο αδερφός του χειριστή

Τι υποστηρίζει ο αδελφός του χειριστή στο λούνα πάρκ στην Χαλκιδική

Χαλκιδική: «Η σαπίλα έφταιξε για την τραγωδία», υποστηρίζει ο αδερφός του χειριστή
Eurokinissi
2'

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του λούνα παρκ στο Πευκοχώρι όπου έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή του ο 19χρονος Γιάννης. Ο χειριστής του μοιραίου μηχανήματος δούλευε με τον αδελφό του στο λούνα παρκ.

O αδερφός του χειριστή μίλησε στην τηλεόραση του Star τονίζοντας ότι ο ίδιος είχε πάει να δουλέψει στο λούνα παρκ μαζί με τον αδελφό του. Από τον Μάιο μέχρι και την 1η Αυγούστου εργαζόταν μαζί στο Πευκοχώρι. Ωστόσο τα χρήματα που έπαιρνε ήταν λίγα και έτσι αποχώρησε αποχωρήσει, όπως λέει, ο ίδιος στο STAR.

«Έφυγα από εκεί γιατί είχα μαλώσει με τα λεφτά και σηκώθηκα, έφυγα. Ήταν 40 ευρώ την ημέρα. Από την 1η Μάη μέχρι τώρα 500 ευρώ μόνο μου έδωσε. Εγώ με τον αδελφό μου όσο δούλευα εκεί πέρα, πήγαινα συγκεκριμένη ώρα που δούλευα. Τώρα τι έκανε αυτός πίσω μας, τι έφερνε, τι έρανε, πώς το έφερνε, δεν ξέρω. Αυτός μας έδειξε πώς χειρίζονταν, αλλά αυτό το θέμα με το crazy dance δεν ξέρω πώς έγινε. Αυτή η σαπίλα που είδαμε στις ειδήσεις φταίει».

Ο χειριστής του crazy dance φέρεται να έχει βαρύ ποινικό μητρώο. Ο αδελφός του ισχυρίζεται πως οι αστυνομικοί μπέρδεψαν τα δύο αδέλφια που είναι Ρομά μετά την τραγωδία.

«Οι αστυνομικοί άνοιξαν τον δικό μου φάκελο και όχι του αδερφού μου, ο αδερφός μου είναι καθαρός. Ένας από τους υπαλλήλους τον έφερε εδώ και του είπαν μην βγαίνεις για 48 ώρες. Η μαμά πήγε και τον παρέδωσε στην αστυνομία.

Ο αδελφός μου είπε στον ιδιοκτήτη “χρειάζομαι λεφτά γιατί είναι μεγάλη υπόθεση, πέθανε ένα παιδί, θέλω δικηγόρο” και εκείνος του είπε “καλή συνέχεια, γεια σου και χαρά σου”», ανέφερε στην τηλεόραση του Star.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή