Επεισόδια με συλλήψεις και ξυλοδαρμό στη Φιλοθέη

Άγριο περιστατικό ξυλοδαρμού και συλλήψεων τα ξημερώματα στη Φιλοθέη - Συνελήφθησαν 2 άτομα

Επεισόδια με συλλήψεις και ξυλοδαρμό στη Φιλοθέη
1'

Ένα άγριο επεισόδιο ξυλοδαρμού που είχε ως αποτέλεσμα τρεις τραυματισμούς αλλά και συλλήψεις σημειώθηκε στη Φιλοθέη τα ξημερώματα της Παρασκευής 6 Σεπτεμβρίου.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, περί τις 2:15 το πρωί στην οδό διαδόχου Παύλου στη Φιλοθέη δύο αυτοκίνητα με περίπου 10 άτομα επιτέθηκαν σε τρίτο αυτοκίνητο με επιβαίνοντες 4 ή 5 άτομα.

Τα δύο οχήματα φαίνεται πως είχαν στήσει ενέδρα στο τριτο όχημα το οποίο περικύκλωσαν και αφού ρώτησαν τα θύματα ποια ομάδα υποστηρίζουν άρχισαν να σπάνε το αυτοκινητο, κατέβασαν όλα τα άτομα και επιτέθηκαν και σε εκείνους, ενώ ένας από τους επιβαίνοντες αναγκάστηκε να πηδήξει από τοιχίο ύψους περίπου 2 μέτρων με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να εγκλωβιστεί.

Περίοικοι κάλεσαν την ΕΛ.ΑΣ., ωστόσο οι δράστες πρόλαβαν και διέφυγαν με τα οχήματά τους, ενώ κλήθηκε και η πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό του νεαρού που πήδηξε από το τοιχίο για να γλιτώσει.

Μία ώρα μετά το περιστατικό εντοπίστηκε ύποπτο όχημα στη λεωφόρο Κηφισίας με τους αστυνομικούς να διαπιστώνουν ότι οι επιβαίνοντες είχαν σχέση με αυτό και μάλιστα στο παρελθόν είχαν εμπλακεί σε περιστατικά αθλητικής βίας. Έτσι τους προσήγαγαν στο τμήμα αθλητικής βίας, ενώ τρία άτομα που τραυματίστηκαν διακομίστηκαν σε νοσοκομείο.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή