Φιλοθέη: Καρτέρι στα θύματά τους έστησαν οι δράστες του άγριου ξυλοδαρμού - Ένα άτομο στο νοσοκομείο

Οι δράστες περικύκλωσαν όχημα και κατέβασαν τους επιβαίνοντες τους οποίους ξυλοκόπησαν άγρια 

Φιλοθέη: Καρτέρι στα θύματά τους έστησαν οι δράστες του άγριου ξυλοδαρμού - Ένα άτομο στο νοσοκομείο
1'

Μία ομάδα δέκα ατόμων περικύκλωσε όχημα με 4 ή 5 άτομα και σκόρπισε τον τρόμο ξυλοκοπώντας τα άγρια με αποτέλεσμα ένα άτομο να καταλήξει στο νοσοκομείο.

Οι δράστες εμφανίστηκαν στις 2:15 τα ξημερώματα της Παρασκευής στη Φιλοθέη μοιρασμένοι σε δύο αυτοκίνητα και αφού περικύκλωσαν το τρίτο όχημα κατέβασαν από αυτό τους επιβαίνοντες στους οποίους επιτέθηκαν, αφού αρχικά φέρονται να τους ρώτησαν τι ομάδα είναι.

Η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντία Δημογλίδου μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3 δήλωσε πάντως ότι δεν προκύπτουν οπαδικά κίνητρα. «Είναι πολύ νωρίς για να χαρακτηρίσουμε το συγκεκριμένο περιστατικό ως οπαδικό, ένας είναι ο τραυματίας, μέχρι στιγμής από τις πληροφορίες που έχουμε τα κίνητρα δεν είναι οπαδικά. Οι δράστες ήταν νεαροί, προέρχονται όπως φαίνεται από τις ίδιες περιοχές της ΒΑ Αττικής, και συναντήθηκαν τυχαία. Είναι συμπλοκή μεταξύ νεαρών ατόμων», τόνισε η Κωνσταντία Δημογλίδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένας εκ των επιβαινόντων για να γλιτώσει τον ξυλοδαρμό πήδηξε από τοίχο 2 μέτρων με συνέπεια τον τραυματισμό αλλά και τον εγκλωβισμό του. Χρειάστηκε μάλιστα να κληθεί η πυροσβεστική για να μπορέσει να τον απεγκλωβίσει και στη συνέχεια να διακομιστεί στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Μία ώρα μετά το περιστατικό εντοπίστηκε ύποπτο όχημα στη λεωφόρο Κηφισιάς και οι αστυνομικοί προσήγαγαν τους επιβαίνοντες στο τμήμα αθλητικής βίας, ενώ στη συνέχεια την υπόθεση ανέλαβε το τμήμα Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή