Βόλος: 38χρονη γρονθοκόπησε και έβρισε ΑΜΕΑ γιατί δεν την άφησε να τον κλέψει

25χρονος μετά την επίθεση ένιωσε ζάλη και τάση προς εμετό και οι γονείς του έσπευσαν να τον μεταφέρουν στο Νοσοκομείο Βόλου

Βόλος: 38χρονη γρονθοκόπησε και έβρισε ΑΜΕΑ γιατί δεν την άφησε να τον κλέψει
2'

Μια 38χρονη γυναίκα οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα του αυτοφώρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου για απόπειρα κλοπής και πρόκληση σωματικής βλάβης.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα το απόγευμα της Τετάρτης 04/09/2024 στις 4:00 ένας άνδρας επέστρεψε στο σπίτι του και στάθμευσε το αυτοκίνητο του έξω από την οικία του στην Ν. Ιωνία Βόλου. Λίγο αργότερα, ο 25χρονος γιος του είδε την 38χρονη κατηγορούμενη να περιεργάζεται το όχημα και να προσπαθεί από το παράθυρο να παραβιάσει το ντουλαπάκι του αυτοκινήτου. Τότε ο γιος ειδοποίησε τον πατέρα του και βγήκαν έξω από την οικία τους φωνάζοντας προς την γυναίκα «Τι κάνεις;». Η γυναίκα απομακρύνθηκε από το όχημα εκτοξεύοντας βρισιές.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με το newspaper.gr η οικογένεια έφυγε από το σπίτι και επέστρεψε στις 19:30. Ο 57χρονος άφησε τη σύζυγο και τον γιό τους στο σπίτι και συνέχισε για την δουλειά του. Η 38χρονη που είναι γειτόνισσα τους είδε στο πεζοδρόμιο και άρχισε ξαφνικά να βρίζει την σύζυγό. Ο 25χρονος γιος που είναι ΑΜΕΑ μπήκε στην μέση για να προστατεύσει την μητέρα του και η 38χρονη φέρεται να έσκισε την μπλούζα του νεαρού, ενώ του έριξε μπουνιά στο αριστερό μάγουλο.

Η μητέρα κάλεσε αμέσως τον σύζυγό της στο κινητό του τηλέφωνο και του ζήτησε να γυρίσει στο σπίτι. Ο 25χρονος μετά την επίθεση ένιωσε ζάλη και τάση προς εμετό και οι γονείς του έσπευσαν να τον μεταφέρουν στο Νοσοκομείο Βόλου για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Στην συνέχεια ο 57χρονος μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου κατέθεσε μήνυση εναντίον της 38χρονης και στην συνέχεια συνελήφθη σύμφωνα με την αυτόφωρη διαδικασία.

Το δικαστήριο ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης για τις 18 Σεπτεμβρίου προκειμένου να προσκομιστούν τα ανάλογα έγγραφα, καθώς δεν υπήρχε η γνωμάτευση για την κατάσταση της υγείας του 25χρονου.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή