Κρήτη: Εδώ έγινε η αιματηρή επίθεση στον κτηνοτρόφο - Του έκοβαν κομμάτι - κομμάτι τη γλώσσα

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο 70χρονος κτηνοτρόφος που δέχθηκε την δολοφονική επίθεση σε χωριό του Ρεθύμνου

Κρήτη: Εδώ έγινε η αιματηρή επίθεση στον κτηνοτρόφο - Του έκοβαν κομμάτι - κομμάτι τη γλώσσα
2'

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως σχετικά με την άγρια δολοφονική επίθεση που δέχθηκε 70χρονος κτηνοτρόφος στο χωριό Βιλανδρέδο Ρεθύμνου μέσα στο μαντρί του.

Το θύμα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ρεθύμνου σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, δίνοντας πραγματική μάχη για τη ζωή του, αφού η μία σφαίρα τον έχει πετύχει στη σπονδυλική στήλη, όπως έδειξε η αξονική τομογραφία στην οποία υπεβλήθη, ενώ η γλώσσα του είναι κομματιασμένη.

Δέχθηκε τουλάχιστον 6 πυροβολισμούς

Μάλιστα, όπως αναφέρει το neakriti.gr οι δράστες υπέβαλαν τον 70χρονο σε φρικτό βασανιστήριο κόβοντας τη γλώσσα του κομμάτι - κομμάτι με ένα ψαλίδι, για να μη φωνάζει.

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στο ποιμνιοστάσιο που διατηρεί ο κτηνοτρόφος στο Βιλανδρέδο, όπου οι άγνωστοι εισέβαλαν και πυροβόλησαν τον άνδρα τουλάχιστον 6 φορές με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος.

Ενώ είχε ακόμα τις αισθήσεις του κατάφερε και ειδοποίησε τον γιο του, ο οποίος έσπευσε στο σημείο και βρήκε τον πατέρα του αιμόφυρτο γύρω στις 7 το πρωί και αμέσως κάλεσε το ΕΚΑΒ αλλά και την αστυνομία.

Άμεσα διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου και νοσηλεύεται σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση, αφού έχει ήδη χάσει πολύ αίμα, ενώ φέρει τραύματα εκτός από την σπονδυλική στήλη και στα πόδια και το χέρι, με τους γιατρούς να κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Τι ερευνούν οι Αρχές

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα daynight.gr στον κτηνοτρόφο υπήρξαν προειδοποιητικά μηνύματα, αφού είχε βρει αρκετές φορές σκισμένα τα λάστιχα του αγροτικού του αυτοκινήτου, ενώ το ίδιο ρεπορτάζ σημειώνει ότι η αστυνομία έχει ήδη εντοπίσει τους δράστες, που μάλιστα φέρεται ότι υπέδειξαν τον εντολέα τους και ηθικό αυτουργό της επίθεσης, ο οποίος και σύμφωνα πάντα με το τοπικό μέσο τελεί ήδη υπό κράτηση.

Στο παρελθόν επίθεση είχε δεχθεί και ο 26χρονος γιος του θύματος, στον οποίο στις 31 Ιουλίου πέταξαν καυστικό υγρό στο πρόσωπο ενώ έβγαινε από το αυτοκίνητό του για να πάει στην εργασία του, στην περιοχη΄του Κουμπέ στο Ρέθυμνο.

Οι δύο υποθέσεις είναι πολύ πιθανό να σχετίζονται άμεσα με τις Αρχές να έχουν βάλει στο κάδρο της έρευνας και τους δράστες της επίθεσης στον 26χρονο. Ως κίνητρο εξετάζονται κτηματικές διαφορές που είναι γνωστό ότι έχουν πατέρας και γιος με άλλη οικογένεια για μία έκταση γης στην ευρύτερη περιοχή του Ρεθύμνου.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή