Λασίθι: Μετά τα ισόβια, σε νέα δίκη για άλλο παιδί ο κρητικός οργανοπαίχτης

H νέα υπόθεση αφορά στο αδίκημα της κακουργηματικής πορνογραφίας σε βάρος ανήλικου κοριτσιού

Λασίθι: Μετά τα ισόβια, σε νέα δίκη για άλλο παιδί ο κρητικός οργανοπαίχτης
2'

Ομόφωνα ένοχος κρίθηκε στις 30 Ιουνίου ο 67χρονος κρητικός οργανοπαίχτης για την επί χρόνια σεξουαλική κακοποίηση ενός ανήλικου αγοριού και επέβαλε στον κατηγορούμενο την ποινή της ισόβιας κάθειρξης για τον βιασμό του ανηλίκου, συν 17 χρόνια κάθειρξη για τις λοιπές κατηγορίες.

Δύο και πλέον μήνες μετά την καταδικαστική απόφαση του ΜΟΔ Λασιθίου, γίνεται γνωστό ότι ο 67χρονος, παραπέμπεται να δικαστεί εκ νέου ενώπιον Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου ως κατηγορούμενος σε άλλη υπόθεση που αφορά στο αδίκημα της παιδικής πορνογραφίας σε βάρος ενός ανήλικου κοριτσιού.

Στον 67χρονο αποδίδεται ότι πριν από 5-6 χρόνια ήρθε σε επικοινωνία με την ανήλικη, η οποία δεν ήταν καν 15 ετών, μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής Instagram. Και σε αυτήν την περίπτωση ο 67χρονος κρητικός αρνείται όσα του αποδίδονται.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της ανήλικης, ο οποίος είχε εκπροσωπήσει με συνάδελφο του την οικογένεια του ανήλικου αγοριού, σε επικοινωνία με το Cretalive.gr, τόνισε σχετικά με τη νέα δίκη: «Ελάχιστο χρόνο μετά την επιβολή της εσχάτης των ποινών, ισόβια και επιπλέον 17 ετών κάθειρξης, στον "γνωστό" λυράρη για τα κακουργήματα του βιασμού ανηλίκου κλπ, εξεδόθη άλλο ένα βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ηρακλείου που τον παραπέμπει ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου. Η νέα δίκη αφορά στην κακουργηματική κατηγορία της παιδικής πορνογραφίας σε βάρος άλλου παιδιού, αυτή τη φορά κοριτσιού. Ευτυχώς για την κοινωνία και τα θύματα του ευρίσκεται ήδη στη φυλακή και θα παραμείνει για πάντα εκεί όπου ανήκει…».

Σημειώνεται ότι στην υπόθεση με την κακοποίηση του αγοριού ο 67χρονος επέμεινε μέχρι τέλους για την αθωότητα του. Στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι τον στοχοποίησαν δήθεν για να «καλύψουν» συγγενικό τους πρόσωπο για την κακοποίηση του παιδιού τους, ενώ ακούστηκε ακόμα και το σενάριο ότι δημιούργησαν όλο αυτό το «τερατούργημα» για να …δικαιολογήσουν τον σεξουαλικό προσανατολισμό του παιδιού.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή