Βόλος: Τοξικομανής χτύπησε 25χρονο με κινητικά προβλήματα επειδή δεν την άφησε να… κλέψει

Τοξικομανής προκάλεσε σκηνικό σε γειτονιά του Βόλου

Βόλος: Τοξικομανής χτύπησε 25χρονο με κινητικά προβλήματα επειδή δεν την άφησε να… κλέψει
2'

Στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου κάθισε την Πέμπτη (5/9) μία 38χρονη τοξικομανής, η οποία το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας, προφανώς υπό την επήρεια ουσιών, έβρισε και χτύπησε 25χρονο με αναπηρία ενώ επιτέθηκε με βρισιές και απειλές εναντίον και των γονιών του.

Η 38χρονη γυναίκα, ακόμα και σήμερα δεν μπορούσε να κρατηθεί σε όρθια θέση στο εδώλιο και έδειχνε να μην έχει επαφή με το περιβάλλον κατα τη διάρκεια της δίκης της.

Σύμφωνα με τον 57χρονο γείτονά της το περιστατικό έλαβε χώρα το απόγευμα της Τετάρτης (4/9), όταν ο γιος του, είδε από το παράθυρο του σπιτιού την 38χρονη που μένει στην ίδια περιοχή να βρίσκεται μπροστά από το παρκαρισμένο έξω από το σπίτι τους, οικογενειακό αυτοκίνητο. Όπως ανέφερε ο 57χρονος, η γυναίκα είχε παραβιάσει με κάποιον τρόπο το αυτοκίνητο, κατεβάσει το παράθυρο και είχε βάλει το κεφάλι και τα χέρια της μέσα, προσπαθώντας να ανοίξει το ντουλαπάκι του αυτοκινήτου.

Ο άνδρας κατέβηκε κάτω και όταν η 38χρονη αντιλήφθηκε την παρουσία του απομακρύνθηκε βρίζοντας τον.

Το συμβάν θεωρήθηκε λήξαν και λίγο αργότερα, ο 57χρονος πήγε να επισκεφθεί ένα φίλο του ωστόσο λίγο αφότου έφυγε από το σπίτι του δέχθηκε τηλεφώνημα από την σύζυγό του. Όπως του είπε η 38χρονη είχε επιστρέψει στο σπίτι τους και έβριζε, απειλούσε και χτυπούσε τον 25χρονο γιο τους που είναι άτομο με αναπηρία.

Σύμφωνα με τη μητέρα του 25χρονου, η 38χρονη απρόκλητα άρχισε να βρίζει τόσο την ίδια και να την απειλεί. «Θα σας κάψω το αυτοκίνητο και το σπίτι που μένετε. Θα φέρω τους φίλους μου τους χασικλήδες και θα δεις τι θα σε κάνω» έλεγε εναντίον της μητέρας, ενώ επιτέθηκε και στο παιδί.

Τον φώναζε «ανάπηρο», ενώ τον έφτυσε και του κατάφερε γροθιά στο πρόσωπο, στο αριστερό μάγουλο. Από το χτύπημα, ο 25χρονος φέρεται να ζαλίστηκε και να έκανε εμετό, με τους γονείς του να τον οδηγούν στο Νοσοκομείο Βόλου για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Η υπόθεση αναβλήθηκε για τις 18 Σεπτεμβρίου, προκειμένου οι γονείς του 25χρονου να προσκομίσουν έγγραφο του νοσοκομείου που να αποδεικνύει ότι υπέστη, όπως ισχυρίστηκαν, κάκωση στο πρόσωπο.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή