Κρήτη: Κρίσιμη η κατάσταση του κτηνοτρόφου που του έκοψαν τη γλώσσα - Νέα στοιχεία «φωτιά»

Νεότερα στοιχεία για την πολύκροτη υπόθεση του Ρεθύμνου 
2'

Κρίσιμη είναι η κατάσταση για τον κτηνοτρόφο, που δέχθηκε πυροβολισμούς από αγνώστους στο χωριό Βιλανδρέδο του Ρεθύμνου ενώ τον βρήκε αιμόφυρτο ο γιος του.

«Θλιβερό καταδικαστέο συμβάν. Θα του γίνει μια αξονική , μπορεί και να έχει γίνει ήδη, η κατάσταση είναι κρίσιμη, έχει σταθεροποιηθεί, αλλά μπορεί να χρειαστεί μεταφορά στο νοσοκομείο Ηρακλείου. Έχει 4 τραύματα από πυροβόλο όπλο σε άκρα, αλλά το ένα στο χέρι πέρασε στο θώρακα και είχε μεγάλη αιμορραγία», είπε π Νίκος Μαλλιαρός, διοικητής γενικού νοσοκομείου Ρεθύμνου στο Mega.

«Δεν είμαι καλά εγώ, δεν βλέπω», είπε επίσης στο Mega ο γιος του κτηνοτρόφου, για την προηγούμενη επίθεση με καυστικό υγρό τον περασμένο Ιούλιο.

«Ο εντολέας της επίθεσης προσέφερέ 1000 ευρώ», υποστήριξαν την ίδια στιγμή μάρτυρες της υπόθεσης.

Τι είχε προηγηθεί τον Ιούλιο

Τον Ιούλιο οι αρχές είχαν συλλάβει δύο άτομα ως φυσικούς αυτουργούς και ως ηθικό αυτουργό έναν 40χρονο για αντιπαράθεση για ένα οικόπεδο 3x3, μια έκταση περασιά για τα κοπάδια τους.

Εκείνος αρνήθηκε την κατηγορία υποστηρίζοντας ότι δεν είχε λόγο να κάνει κάτι τέτοιο αφού έχει κερδίσει την κτηματική διαφορά στα δικαστήρια, αλλά δεν έπεισε και προφυλακίστηκε, όμως εκεί μίλησε για τη θεία του θύματος η οποία σύμφωνα με όσα υποστήριξε συνεχίζει τη διαμάχη.

Οι αρχές προσανατολίζονται σε όσα ακολούθησαν τον Ιούλιο, επειδή οι δράστες εμφανίζονται νεαροί και εξετάζεται στρατολόγηση ατόμων από την ίδια πλευρά. Είναι σε καλό δρόμο οι έρευνες, είπε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Mega.

Στο σημείο σύμφωνα με τον κ. Καλλιακμάνη, πρόεδρο των αστυνομικών υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, υπήρχαν κάμερες στο σημείο και πιθανόν η αστυνομία να έχει τα πρόσωπα των δραστών.

Τι συνέβη

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του creta24.gr ο άνδρας δέχθηκε πυροβολισμούς από αγνώστους, ενώ σοκαριστικό είναι το γεγονός ότι οι δράστες φέρονται να του έκοψαν τη γλώσσα! Το περιστατικό έγινε στο χωριό Βιλανδρέδο.

Ο 70χρονος διακομίστηκε σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Χανίων με πολλαπλά τραύματα. Οι γιατροί κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες ωστόσο η αιμορραγία είναι μεγάλη, καθώς δέχθηκε περίπου έξι πυροβολισμούς στα πόδια και το ένα χέρι.

Τον κτηνοτρόφο εντόπισε αιμόφυρτο στο ποιμνιοστάσιό του ο γιος το, ο οποίος ήταν και εκείνος που ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και την αστυνομία.

Το θύμα νοσηλεύεται στη ΜΕΘ, ενώ οι Αρχές διεξάγουν έρευνες για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των δραστών.

Σχετικές ειδήσεις