Ρέθυμνο: Πώς φτάσαμε στους πυροβολισμούς και το κόψιμο της γλώσσας του κτηνοτρόφου

Νεότερα στοιχεία για την πολύκροτη υπόθεση του Ρεθύμνου 

Ρέθυμνο: Πώς φτάσαμε στους πυροβολισμούς και το κόψιμο της γλώσσας του κτηνοτρόφου
2'

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση για τον κτηνοτρόφο, που δέχθηκε πυροβολισμούς από αγνώστους στο χωριό Βιλανδρέδο του Ρεθύμνου ενώ τον βρήκε αιμόφυρτο ο γιος του.

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία του χωριού Βιλανδρέδου στο δυτικό Ρέθυμνο μετά την επίθεση σε κτηνοτρόφο.

Μάλιστα, όπως ανέφερε το Mega, σύμφωνα με τις πληροφορίες του αστυνομικού συντάκτη Βασίλη Λαμπρόπουλου υπάρχει και βιντεοληπτικό υλικό από τη συγκεκριμένη επίθεση, στο οποίο απεικονίζεται ένας εύσωμος άνδρας, με κάλτσα στο κεφάλι να πυροβολεί και να κόβει με ψαλίδι τη γλώσσα του άτυχου άνδρα.

Οι αστυνομικοί φαίνεται ότι συνδέουν την ένοπλη ενέδρα στον 70χρονο κτηνοτρόφο με ένα περιστατικό που έλαβε χώρα τον περασμένο Ιούλιο.

«Ο πατέρας μου τώρα αυτή τη στιγμή, του «έκατσαν» τώρα εκεί πέρα, τον βρήκα εγώ. Τουλάχιστον δύο πυροβολισμούς είχε «φάει» και του έκοψαν και τη γλώσσα. Επειδή φώναζε, μου λέει «φώναζα και μου έκοψαν τη γλώσσα. Από εκεί και έπειτα που διακομίστηκε με την μητέρα μου εδώ πέρα με το ασθενοφόρο, έχασε τις αισθήσεις του. Εγώ δεν… δεν ξανά επικοινώνησα με τον πατέρα μου. Ο πατέρας μου αυτή τη στιγμή είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Εμένα κάλεσε. Απ’ όταν έγινε μετά από πέντε λεπτά με πήρε τηλέφωνο», ανέφερε ο γιος του.

Τι είχε γίνει τον Ιούλιο

Συγκεκριμένα, τον Ιούλιο ο 26χρονος γιος του 70χρονου κτηνοτρόφου είχε δεχτεί επίθεση με καυστικό υγρό από δύο άτομα. Τότε η επίθεση στον γιο του 70χρονου είχε οργανωθεί από 40χρονο, ο οποίος «προσέλαβε» τους δύο δράστες για να πλήξουν τον 26χρονο.

Μετά τις συλλήψεις τους τέθηκε το ζήτημα τη προφυλάκισης ή μη των κατηγορούμενων. Τότε, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, υπήρξε μία προσπάθεια ώστε να μην προχωρήσει η ρήξη και να γίνει ένας... σασμός. Συγκεκριμένα, έγινε προσπάθεια από την πλευρά των κατηγορούμενων να μην καταθέσει ποινική δίωξη ο πατέρας του 26χρονου.

Ο πατέρας του όμως επέμενε πως θέλει να προφυλακιστούν, κάτι που τελικά έγινε καθώς ο 40χρονος προφυλακίστηκε.

Από ότι φαίνεται, η ενέδρα στον κτηνοτρόφο είναι «συνέχεια» της επίθεσης του Ιουλίου.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή