Νέα στοιχεία για τη συμπλοκή στη Φιλοθέη: Ξυλοκόπησαν γιο αξιωματικού της ΕΛΑΣ- Είχε μπρελόκ ομάδας

Τρόμος στη Φιλοθέη - Πώς περιπλέκεται η υπόθεση της άγριας συμπλοκής 
2'

Περιπλέκεται περισσότερο η υπόθεση με τον ξυλοδαρμό στη Φιλοθέη και νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τις δύο παρέες, που τσακώθηκαν για τα «ηνία» της πλατείας.

Σύμφωνα με το STAR, o ένας από τους νεαρούς πήδηξε μέσα σε ρέμα για να ξεφύγει από τα βίαια χτυπήματα που δεχόταν με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Στο νοσοκομείο νοσηλεύονται δυο άτομα, ο ένας γιος υψηλόβαθμου αξιωματικού της Αστυνομίας.

Αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε στο STAR και τον Αλέξανδρο Γύγο τις απίστευτες σκηνές που εκτυλίχθηκαν.

«Ακούγαμε "δεν θα έρχεστε στην πλατεία μας, εδώ πέρα κάνουμε κουμάντο εμείς". Όλες οι παρέες ήταν από τη Φιλοθέη. Οι περισσότεροι τουλάχιστον, κάποιοι ήταν κι απ’ το Ψυχικό», είπε.

Νεαροί απο 18 έως 20 ετών έδρασαν σαν να πρόκειται για οργανωμένη συμμορία. Βγήκαν βόλτα με πολεμοφόδια. Ήταν προετοιμασμένοι για το ρινγκ, αναζητούσαν τη συμπλοκή. Είχαν μαζί τους γκλοπ, δοκάρια και μεταλλικούς σωλήνες. Κι όλα αυτά γιατί; Για την κυριαρχία της Φιλοθέης.

«Έχουν αρχίσει και μαζεύονται πολλές παρέες το παίζουν κάποιοι ότι εδώ είναι δική μας η περιοχή και δεν πρέπει να πατάς», προσθέτει ο αυτόπτης μάρτυρας της συμπλοκής.

Ξυλοκόπησαν γιο αξιωματικού της ΕΛΑΣ γιατί είχε μπρελόκ με διακριτικό ομάδας

Ο 18χρονος γιος υψηλόβαθμου αξιωματικού της αστυνομίας είδε τον καυγά, επιχείρησε να μετακινήσει το όχημα του και λίγο πριν μπει σε αυτό του έπεσαν τα κλειδιά τα οποία είχαν σήμα ομάδας. Τότε οι "νταήδες" τον απείλησαν και τον ξυλοκόπησαν.

Ένας από τους νεαρούς για να ξεφύγει από τα βίαια χτυπήματα που δεχόταν άρχισε να τρέχει, πήδηξε από κάγκελα ύψους 2 μέτρων, έπεσε στο ρέμα και τραυματίστηκε. Μάλιστα χρειάστηκε η συνδρομή της πυροσβεστικής για να απεγκλωβιστεί.

«Είναι γεγονός ότι αναστατώθηκε η περιοχή όλη, γιατί δεν περιμέναμε να συμβεί κάτι τέτοιο, συμβαίνει σε όλη την Αθήνα εδώ δεν το περιμέναμε».

Η άγρια συμπλοκή μεταφέρθηκε από την πλατεία στους γύρω δρόμους. Ένα από τα αυτοκίνητα που οδηγούσαν οι "νταήδες" έπεσε πάνω σε σταθμευμένο αμάξι προκαλώντας του μεγάλες ζημιές.

«Μια φασαρία άκουσα εγώ χθες το βράδυ ήρθε ένα περιπολικό», λέει.

Η αστυνομικοί συνέλαβαν δυο άτομα σε κοντινή απόσταση, ενώ ταυτοποίησαν ακόμη 7 εμπλεκόμενους. Σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη, απείθεια, επικίνδυνες σωματικές βλάβες και φθορές.