Ρέθυμνο: «Φώναζα και μου έκοψαν τη γλώσσα» είπε ο κτηνοτρόφος - Σε κρίσιμη κατάσταση ο 70χρονος

Η αστυνομία ερευνά μαρτυρίες και οπτικό υλικό από το ποιμνιοστάσιο όπου δέχτηκε την επίθεση ο 70χρονος
2'

Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την υπόθεση στο Ρέθυμνο όπου άγνωστοι επιτέθηκαν, πυροβόλησαν και έκοψαν τη γλώσσα σε 69χρονο.

Πιο συγκεκριμένα, ο γιος του θύματος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Live News και περιέγραψε το μαρτύριο που πέρασε ο πατέρας του.

«Τον βρήκα εγώ…τουλάχιστον δύο πυροβολισμούς είχε “φάει” και του έκοψαν και τη γλώσσα. Επειδή φώναζε, μου λέει “φώναζα και μου έκοψαν τη γλώσσα”. Από εκεί και έπειτα που διακομίστηκε με την μητέρα μου εδώ πέρα με το ασθενοφόρο, έχασε τις αισθήσεις του. Εγώ δεν… δεν ξανά επικοινώνησα με τον πατέρα μου. Ο πατέρας μου αυτή τη στιγμή είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Εμένα κάλεσε. Απ’ όταν έγινε μετά από πέντε λεπτά με πήρε τηλέφωνο», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κτηνοτρόφος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, με μια σφαίρα στη σπονδυλική του στήλη και κατά πληροφορίες λόγω της σοβαρότητας της κατάσταση χρειάστηκε να μεταφερθεί από το νοσοκομείο Ρεθύμνου στο ΠΑΓΝΗ.

Παράλληλα, η αστυνομία ερευνά μαρτυρίες και οπτικό υλικό από το ποιμνιοστάσιο όπου δέχτηκε την επίθεση ο 70χρονος ενώ η οικογένεια του θύματος έχει αναφέρει ότι δέχονταν απειλές.

Τι είχε γίνει τον Ιούλιο

Τον Ιούλιο ο 26χρονος γιος του 70χρονου κτηνοτρόφου είχε δεχτεί επίθεση με καυστικό υγρό από δύο άτομα. Τότε η επίθεση στον γιο του 70χρονου είχε οργανωθεί από 40χρονο, ο οποίος «προσέλαβε» τους δύο δράστες για να πλήξουν τον 26χρονο.

Μετά τις συλλήψεις τους τέθηκε το ζήτημα τη προφυλάκισης ή μη των κατηγορούμενων. Τότε, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, υπήρξε μία προσπάθεια ώστε να μην προχωρήσει η ρήξη και να γίνει ένας... σασμός. Συγκεκριμένα, έγινε προσπάθεια από την πλευρά των κατηγορούμενων να μην καταθέσει ποινική δίωξη ο πατέρας του 26χρονου.

Τώρα η ΕΛΑΣ ερευνά τυχόν σύνδεση των δύο υποθέσεων όπως και κάθε άλλο πιθανό ενδεχόμενο για την άγρια επίθεση στον κτηνοτρόφο.

Μιλώντας στο MEGA, ο άλλος γιος του 70χρονου θύματος δήλωσε: «Στο μάτι του είχαν ρίξει καυστικό υγρό του αδελφού μου. Κι αυτή τη στιγμή, είναι τώρα ακόμη σε ανάρρωση. Δεν του έχει περάσει. Κι έχουν προφυλακιστεί κιόλας. Εννοείται ότι συνδέεται. Δεν έχουμε… Αυτά είναι πακέτο πάνε όλα αυτά».