Κρήτη: Βρήκε τους βασανιστές του 69χρονου η ΕΛΑΣ από τις κάμερες - Χαροπαλεύει στο ΠΑΓΝΗ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την επίθεση που δέχτηκε ένας 69χρονος στο Βιλανδρέδο Ρεθύμνου
2'

Συνεχείς οι εξελίξεις στην ανατριχιαστική υπόθεση που συγκλονίζει από χθες όλη τη χώρα, όταν άγνωστοι έστησαν καρτέρι θανάτου σε 69χρονο κτηνοτρόφο στο Βιλανδρέδο Ρεθύμνου, τον πυροβόλησαν πολλές φορές και του έκοψαν κομματάκια τη γλώσσα.

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας του 69χρονου κτηνοτρόφου που έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης το πρωί της Παρασκευής στο Βιλανδρέδο Ρεθύμνου.

Ο άντρας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ΠΑΓΝΗ όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στη μηριαία αρτηρία και νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Φέρει τραύματα πυροβολισμών στα άκρα ενώ μια σφαίρα που σφηνώθηκε στη σπονδυλική του στήλη θέτει σε κίνδυνο τη ζωή του.

Του έκοψαν τη γλώσσα με ψαλίδι

Ανατριχιαστικές οι λεπτομέρειες του βασανισμού του, καθώς πέραν των πυροβολισμών, οι δράστες φαίνεται πως του έκοψαν σε κομμάτια τη γλώσσα για να μη φωνάξει, πιθανότατα με κτηνοτροφικό ψαλίδι.

Την ίδια στιγμή σε ακατάπαυστο ανθρωποκυνηγητό έχουν επιδοθεί οι αστυνομικές αρχές για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ έχουν λάβει χωρα πολλές προσαγωγές και επιχειρήσεις σε οικίες υπόπτων, και σύμφωνα με τις πληροφορίες, φαίνεται να αναζητείται μέλος της οικογένειας του 40χρονου που συνελήφθη στα μέσα Αυγούστου κατηγορούμενος ως ηθικός αυτουργός της επίθεσης στον 26χρονο γιο του κτηνοτρόφου με καυστικό υγρό την ώρα που πήγαινε στην εργασία του, με τους 3 δράστες εκείνης της υπόθεσης να είναι κρατούμενοι μέχρι και σήμερα.

Οι διαμάχες με φόντο κτηματικές διαφορές μεταξύ των δύο οικογενειών κρατάνε χρόνια, ενώ καίριο ρόλο στη διαλεύκανση του θρίλερ θα παίξουν οι καταθέσεις των συγγενών του θύματος και το υλικό από τις κάμερες που είχε τοποθετήσει ο 69χρονος στο ποιμνιοστάσιο όπου εμφανίζονται οι στυγεροί δράστες χωρίς μάλιστα να φορούν κουκούλες.

To χρονικό

Αδυνατεί ο ανθρώπινος νους να συλλάβει την αρρωστημένη πράξη και το βάρβαρο βασανισμό του κτηνοτρόφου, με την τοπική κοινωνία να βρίσκεται μουδιασμένη στον απόηχο της φρικιαστικής ιστορίας.

Η απάνθρωπη επίθεση σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής όταν ο 69χρονος πήγε στο ποιμνιοστάσιο του στο Βιλανδρέδο, εκεί, όπου του είχαν στήσει καρτέρι θανάτου οι δράστες, πυροβολώντας τον 6, 7 φορές και προβαίνοντας σε μια αδιανόητα βάρβαρη κίνηση, του τεμάχισαν τη γλώσσα για να μη φωνάξει, όπως ο ίδιος πρόλαβε να πει στο γιο του, τον οποίο και βρήκε το κουράγιο να ενημερώσει ενώ υπέφερε μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Πηγή: Neakriti.gr