Πάτμος: Πέθανε ο πρώην δήμαρχος Γρηγόρης Καμπόσος

Θλίψη στην Πάτμο για τον θάνατο του πρώην δημάρχου του νησιού, κατά την περίοδο 2003-2010. 

Πάτμος: Πέθανε ο πρώην δήμαρχος Γρηγόρης Καμπόσος
2'

«Έφυγε» από τη ζωή ο πρώην δήμαρχος Πάτμου Γρηγόρης Καμπόσος.

Το δημοτικό συμβούλιο της Πάτμου, που συνεδρίασε εκτάκτως χθες, Παρασκευή, σε ψήφισμα που εξέδωσε κάνει λόγο για έναν άνθρωπο που υπηρέτησε τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης «με ήθος, αυταπάρνηση, δυναμισμό και αξιοπρέπεια και άφησε σπουδαίο έργο πίσω του, το οποίο θα παραμείνει πρότυπο μίμησης για τους επόμενους».

Επίσης αποφάσισε ομόφωνα:

1. Να παραστεί σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο κατά την τέλεση της εξοδίου ακολουθίας του.
2. Να εκφράσει τη βαθιά θλίψη του και τα ειλικρινή συλλυπητήρια του Δημάρχου, των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και των υπαλλήλων του Δήμου Πάτμου στους οικείους του εκλιπόντος.
3. Να αναρτηθεί μεσίστια η σημαία στο Δημοτικό Κατάστημα την ημέρα της κηδείας του.
4. Να κατατεθεί στεφάνι στη σορό του.
5. Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
6. Να επιδοθεί το παρόν ψήφισμα στην οικογένεια του εκλιπόντος.
7. Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό Τύπο.

«Ο Γρηγόρης υπήρξε οραματιστής και αγωνιστής, ένας άνθρωπος αυθεντικός, που δεν σταμάτησε ποτέ να διεκδικεί το καλύτερο για την Πάτμο και τους ανθρώπους της. Υπηρέτησε τον τόπο του με αφοσίωση, δίνοντας πολλές δύσκολες μάχες. Με ειλικρινή αγάπη και ανιδιοτέλεια αγωνίστηκε για να δει το νησί μας να προοδεύει και να εξελίσσεται. Όλοι εμείς που είχαμε την τιμή να τον γνωρίσουμε, θα θυμόμαστε για πάντα το πείσμα του και το αστείρευτο πάθος του, για να κάνει πράξη τα όνειρα που είχε για την Πάτμο» τονίζει μεταξύ άλλων σε γραπτή του δήλωση ο δήμαρχος του νησιού Νικήτας Τσαμπαλάκης.

Μηνύματα για την απώλεια του πρώην δημάρχου Πάτμου εξέδωσαν μεταξύ άλλων οι βουλευτές Βασίλης Υψηλάντης και Γιώργος Νικητιάδης.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή