Λαμία: Μπουρίνι ξερίζωσε δέντρα και προκάλεσε ζημιές

Η καταιγίδα έπληξε την πόλη της κεντρικής Ελλάδας αφήνοντας πίσω της απίστευτες εικόνες!
1'

Η σφοδρή καταιγίδα που έπληξε την πόλη της Λαμίας το βράδυ του Σαββάτου είχε ως αποτέλεσμα την δημιουργία σημαντικών προβλημάτων και την πρόκληση καταστροφών.

Εικόνες σαν και αυτή του ξεριζωμένου δέντρου στο ύψος της ΔΕΥΑΛ αποτυπώνουν τη δύναμη της καταιγίδας, που ήταν ικανή να προκαλέσει σοβαρές ζημιές.

Ευτυχώς, δεν υπήρξε κάποιος σοβαρός τραυματισμός, αλλά τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στον αστικό ιστό ήταν αρκετά, μεταξύ των οποίων και ζημιές σε αυτοκίνητα ιδιωτών.

Από τις πρώτες στιγμές, συνεργεία του Δήμου Λαμιέων, βρίσκονται επί ποδός καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας ενώ έγινε συντονιστικό για να εκτιμηθεί η κατάσταση και να επέμβουν τα συνεργεία άμεσα.

Οι εργαζόμενοι εργάζονταν αδιάκοπα για να καθαρίσουν το οδόστρωμα από τα σπασμένα κλαδιά και να απομακρύνουν τα μικρά και μεγαλύτερα δέντρα που έσπασαν υπό την πίεση των ανέμων και της βροχής.

Με την ίδια ένταση εργάζεται και η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία συμβάλει στις επιχειρήσεις αποκατάστασης των ζημιών και στην ασφάλεια των πολιτών.

Σχετικές ειδήσεις