Λιβαδειά: Φωνάζαμε «βοήθεια» και δεν άκουγαν – Σοκάρει η γυναίκα που πιάστηκε στις πόρτες τρένου

Παρ’ ολίγον τραγωδία στη Λιβαδειά, όπου μία γυναίκα εγκλωβίστηκε σε εν κινήσει τρένο, αφού πιάστηκε στις πόρτες την ώρα που αποβιβαζόταν. Τι αποκαλύπτει για τις στιγμές τρόμου που βίωσε.
INTIME.
1'

Άγιο είχε η γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών, που εγκλωβίστηκε σήμερα (07/09) σε εν κινήσει τρένο στον σιδηροδρομικό σταθμό της Λιβαδειάς, όταν οι πόρτες έκλεισαν πριν προλάβει να αποβιβαστεί.

«Μόλις πήγα να κατέβω από το τρένο, κατέβασα τη μικρή και πήγα να φύγω κι εγώ αλλά έφυγε το τρένο. Φωνάζαμε “βοήθεια, βοήθεια, ανοίξτε την πόρτα” και δεν μας άκουγαν. Κάποιοι κύριοι φώναξαν και σταμάτησε (σ.σ. το τρένο). Αλλιώς, θα έπαιρνε και εμένα μαζί του», αποκαλύπτει, μιλώντας στον ALPHA.

Αυτόπτης μάρτυρας ήταν και ο πρώην βουλευτής Βοιωτίας, Ανδρέας Κουτσούμπας, που έτυχε να βρίσκεται στο σημείο. «Ακούμε ένα μικρό απέναντι να κλαίει: “Μαμά, μαμά”. Βλέπουμε να σύρεται πάνω στο κράσπεδο ένα σώμα. Τρέξαμε, σταματήσαμε το τρένο, μας άκουσαν στα 30 – 40 μέτρα», επεσήμανε.

Τρεις συλλήψεις για το περιστατικό

Οι δύο μηχανοδηγοί και ο επόπτης της αμαξοστοιχίας συνελήφθησαν και αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή του εισαγγελέα.

Υπάλληλος της αμαξοστοιχίας υποστήριξε ότι «η γυναίκα δεν χτύπησε. Δεν πρόλαβε να κατέβει, επειδή είχαν κλείσει οι πόρτες. Πάτησε το κουμπί και στη συνέχεια, οι πόρτες άνοιξαν και αποβιβάστηκε».

Σχετικές ειδήσεις