Παλλήνη: Άγνωστοι πέταξαν πέτρες σε λεωφορείο – «Άκουσα ένα μπαμ και με πέτυχαν γυαλιά»

Στιγμές τρόμου έζησαν επιβάτες αστικού λεωφορείου το βράδυ του Σαββάτου (07/08) στην Παλλήνη, όταν άγνωστοι άρχισαν να πετούν πέτρες.
1'

Μεγάλη αναστάτωση για επιβαίνοντες αστικού λεωφορείου το βράδυ του Σαββάτου (07/08) στην Παλλήνη, στο σημείο όπου βρίσκονται και οι εργατικές πολυκατοικίες, όταν άγνωστοι άρχισαν να εκτοξεύουν πέτρες.

Το Σάββατο, στις 21:21, ένα από τα καινούργια λεωφορεία της γραμμής 304 δέχθηκε επίθεση με πέτρες. Όπως, μάλιστα, ανέφερε ένας επιβάτης, για ελάχιστα εκατοστά γλύτωσε τον τραυματισμό, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ALPHA.

«Ήμουν στην πόρτα για να κατέβω, όταν άκουσα ένα “μπαμ” και με πέτυχαν κάτι γυαλιά. Βρισκόμουν κοντά στο τζάμι, γι’ αυτό και με πέτυχαν. Όλο το τζάμι είχε καταρρεύσει», τόνισε ο επιβάτης.

«Έτρεξα, όλοι οι άλλοι πήγαν πίσω, δεν ξέραμε τι ήταν, θα μπορούσε να είναι αεροβόλο», είπε ακόμη ο επιβάτης, αναφέροντας ότι οι άγνωστοι δεν ανήκαν στους υπόλοιπους επιβάτες, αλλά επιτέθηκαν απ’ έξω. Ο οδηγός εκκένωσε αμέσως το λεωφορείο και κάλεσε την αστυνομία, ενώ, ευτυχώς, δεν υπήρξαν τραυματίες.

Ο Γ. Σακελλαρίου, μέλος του Συμβουλίου Κοινοπραξίας Αστικών Λεωφορείων Αττικής, χαρακτήρισε τους δράστες ως «άτομα που ήθελαν να κάνουν μεγάλη ζημιά», κάνοντας λόγο για μεμονωμένο περιστατικό.