Λειβαδειά: «Έπαθα σοκ, είχαν κοπεί τα πόδια μου», λέει η γυναίκα που πιάστηκε στις πόρτες τρένου

Παρ’ ολίγον τραγωδία στη Λειβαδειά, όπου μία γυναίκα εγκλωβίστηκε σε εν κινήσει τρένο, αφού πιάστηκε στις πόρτες την ώρα που αποβιβαζόταν. Τι αποκαλύπτει για τις στιγμές τρόμου που βίωσε

Λειβαδειά: «Έπαθα σοκ, είχαν κοπεί τα πόδια μου», λέει η γυναίκα που πιάστηκε στις πόρτες τρένου
Eurokinissi
1'

Άγιο είχε η γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών, που εγκλωβίστηκε χθες (08/09) σε εν κινήσει τρένο στον σιδηροδρομικό σταθμό της Λειβαδειάς, όταν οι πόρτες έκλεισαν πριν προλάβει να αποβιβαστεί.

Μάλιστα το περιστατικό έχει προκαλέσει την παρέμβαση εισαγγελέα, ενώ ακόμη η Hellenic Train ενημέρωσε το επιβατικό κοινό ότι διερευνά με προσοχή το περιστατικό που σημειώθηκε στον ΣΣ Λιβαδειάς, προκειμένου να αποσαφηνιστούν πλήρως οι συνθήκες και τα αίτια.

Τι είπε η 38χρονη για το περιστατικό

Στo ΕΡΤNEWS μίλησε η 38χρονη για το απίστευτο περιστατικό που έζησε και το οποίο θα μπορούσε να είχε αποβεί μοιραίο.

«Ετοιμαζόμαστε να βγούμε. Πατάω το κουμπί το πράσινο. Ανοίγει η πόρτα. Κατεβάζω τη μικρή, 8 χρονών, και μόλις κατεβάζω τη μικρή, πάω να κατέβω κι εγώ στα σκαλιά του τρένου και όπως πάω να κατέβω, έφυγε το τρένο χωρίς να κλείσει η πόρτα. Φώναζα βοήθεια, φώναζα σταμάτα. Το παιδί είναι έξω» αναφέρει μιλώντας στο ΕΡΤNews η 38χρονη που ευτυχώς από το περιστατικό φέρει μόνο μερικές εκδορές.

«Δεν άκουγαν, ούρλιαζε και το κορίτσι το μικρό που ήταν έξω και φώναζε μαμά, μαμά. Και μετά από πόση ώρα πήρανε χαμπάρι και σταμάτησε (σ.σ. το τρένο). Φωνάζαμε κάνα δεκάλεπτο πως και δεν άκουγαν. Μετά ήταν και κάτι κύριοι έξωμε είδανε και φώναξαν κι έτσι σταμάτησε».

Η 38χρονη τρομαγμένη ακόμη από το συμβάν, είπε: «Εγώ έπαθα σοκ. Μου είχανε κοπεί τα πόδια. Εγώ το μόνο που σκέφτηκα ήταν τα παιδιά μου. Πήγα κατευθείαν στο κορίτσι».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή