Ρέθυμνο: Κάμερα «έπιασε» την επίθεση στον κτηνοτρόφο – Ο δράστης φορούσε κουκούλα

Αποκάλυψη για την άγρια επίθεση στο Ρέθυμνο, με θύμα έναν κτηνοτρόφο, ηλικίας 70 ετών. Την επίθεση κατέγραψε κάμερα καρέ – καρέ, ωστόσο, ο δράστης δεν μπορεί να ταυτοποιηθεί, διότι φορούσε κουκούλα.

Ρέθυμνο: Κάμερα «έπιασε» την επίθεση στον κτηνοτρόφο – Ο δράστης φορούσε κουκούλα
EUROKINISSI, φωτογραφία αρχείου.
2'

Παραμένει κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του ηλικιωμένου κτηνοτρόφου από το Ρέθυμνο, ο οποίος βασανίστηκε και πυροβολήθηκε, ενώ βρισκόταν στον ποιμνιοστάσιο του, στο Βιλανδρέδο.

Οι έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό του δράστη βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ωστόσο, παρουσιάζονται εμπόδια. Συγκεκριμένα, ενώ υπάρχει βίντεο που δείχνει καρέ – καρέ την επίθεση αλλά και την αποτρόπαια πράξη, ο άγνωστος άνδρας δεν αναγνωρίζεται ακόμη, διότι είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA. Επιπλέον, προκειμένου να μην αφήσει στοιχεία στον τόπο της επίθεσης, ο δράστης δεν είχε μαζί του κινητό τηλέφωνο.

«Πρώτα τον πυροβόλησαν και μετά, του έκοψαν τη γλώσσα», αποκαλύπτει η κόρη του κτηνοτρόφου

«Τον πατέρα μου πρώτα τον πυροβόλησαν 4 φορές στο σώμα και τα πόδια και μετά τού έκοψαν τη γλώσσα, στο τέλος. Δεν έχουμε πειράξει ποτέ άνθρωπο. Γιατί τέτοιο μίσος; Αυτό που θέλουμε, είναι να γίνει καλά ο πατέρας μου και να πληρώσουν οι ένοχοι για αυτό που έκαναν. Δεν έχουμε βεντέτα με κανέναν. Να συλλάβει η αστυνομία αυτούς που έκαναν κακό στον πατέρα μου. Να μη χυθεί άλλο αίμα», υπογράμμισε η κόρη του κτηνοτρόφου.

Η σύζυγος του άτυχου άνδρα είπε ότι «σήμερα τον βάζουν για τραχειοτομή, διότι είναι πρησμένη η γλώσσα του και δεν μπορεί να αναπνέει. Το κράτος να βοηθήσει να πιαστούν οι κακοποιοί. Να μην πάθει άλλο σπίτι ό,τι έχει πάθει το δικό μου».

Ο γιος του θύματος σοκάρει με την περιγραφή του περιστατικού, λέγοντας πως «ο πατέρας μου τώρα, αυτήν τη στιγμή, του “έκατσαν” τώρα εκεί πέρα, τον βρήκα εγώ. Τουλάχιστον δύο πυροβολισμούς έχει “φάει” και του έκοψαν και τη γλώσσα. Επειδή φώναζε, μου λέει “φώναζα και μου έκοψαν τη γλώσσα”».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή