Hellenic Train για Λιβαδειά: «Αναλαμβάνουμε την ευθύνη - Δεν τηρήθηκαν τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα»

«Θεωρούμε το συγκεκριμένο περιστατικό απαράδεκτο και, ως εκ τούτου, θα επιβάλουμε αυστηρές κυρώσεις στους εμπλεκόμενους», επισημαίνεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της Hellenic Train.

Hellenic Train για Λιβαδειά: «Αναλαμβάνουμε την ευθύνη - Δεν τηρήθηκαν τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα»
1'

Την ευθύνη για την περιπέτεια που βίωσε μια γυναίκα στη Λιβαδειά όπου εγκλωβίστηκε σε πόρτα αμαξοστοιχίας και παρασύρθηκε για αρκετά μέτρα, ανέλαβε η Hellenic Train.

Συγκεκριμένα η εταιρεία αναφέρει τα εξής σε ανακοίνωσή της:

«Απολογούμαστε για το περιστατικό που σημειώθηκε το Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου, στη Λιβαδειά, κατά το οποίο το προσωπικό μας δεν τήρησε τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα ασφαλούς επιβίβασης και αποβίβασης επιβατών, καθώς και τον κώδικα συμπεριφοράς της εταιρείας μας. Από την ενδελεχή εσωτερική έρευνα που διεξήχθη, με απογοήτευση διαπιστώσαμε ότι τόσο οι μηχανοδηγοί όσο και οι συνοδοί καμπίνας δεν συμμορφώθηκαν με τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

Θεωρούμε το συγκεκριμένο περιστατικό απαράδεκτο και, ως εκ τούτου, θα επιβάλουμε αυστηρές κυρώσεις στους εμπλεκόμενους, με στόχο να αποτρέψουμε παρόμοια περιστατικά στο μέλλον. Αναλαμβάνουμε πλήρως την ευθύνη και λυπούμαστε ειλικρινά για το ατυχές αυτό περιστατικό.

Δεσμευόμαστε να ενισχύσουμε περαιτέρω την εκπαίδευση του προσωπικού μας, ώστε να διασφαλίσουμε ότι τέτοιες μεμονωμένες περιπτώσεις δεν θα επαναληφθούν. Στόχος μας παραμένει η συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών μας, με απόλυτη προτεραιότητα την ασφάλεια και την εμπιστοσύνη των επιβατών μας»

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή