Μαφία Ταξί: Απάτες και τραμπουκισμοί στην «καρδιά» της Αθήνας

Η μαφία των ταξί έχει καταλάβει τα πιο τουριστικά σημεία της Αθήνας και τραμπουκίζει τους νόμιμους μεροκαματιάρηδες
INTIME NEWS
1'

Τη στιγμή που ένας οδηγός ταξί επιβιβάζει στο όχημα του τουρίστες στην πλατεία Συντάγματος και ενώ είναι σε ισχύ η απεργία των ταξί κατέγραψε στο κέντρο της Αθήνας η κάμερα του Star.

Μάλιστα ο οδηγός είχε αφαιρέσει από την οροφή του οχήματος την πινακίδα ΤΑΧΙ καθώς λόγω της απεργίας δεν ήθελε να κινήσει υποψίες ότι εργάζεται.

Η κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού λίγο πριν είχε καταγράψει ένα πανομοιότυπο ταξί στην πλατεία στο Μοναστηράκι, όπου και εκεί η πιάτσα ήταν γεμάτη.

Η μαφία των ταξί έχει καταλάβει τα πιο τουριστικά σημεία της Αθήνας και τραμπουκίζει τους νόμιμους μεροκαματιάρηδες όπως λένε οι αυτοκινητιστές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε σε 3 συλλήψεις οδηγών ταξί ενώ βεβαιώθηκαν 99 παραβάσεις έπειτα από στοχευμένους ελέγχους. Οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν στα ΚΤΕΛ Κηφισού και Λιοσίων, στο λιμάνι του Πειραιά αλλά και την Ακρόπολη. Ανάμεσα στις παραβάσιες που εντοπίστηκαν ήταν πλαστές άδειες, σβηστό ταξίμετρο αλλά και υπερχρέωση του επιβάτη.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Star