Αυτός είναι ο άνδρας που απειλεί να αυτοκτονήσει στην Αχαρνών με φιάλη προπανίου

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, αποτελούμενες μεταξύ άλλων από ειδικό διαπραγματευτή της ΕΛ.ΑΣ, ενώ στην περιοχή βρίσκονται και τα ΤΕΕΜ

Αυτός είναι ο άνδρας που απειλεί να αυτοκτονήσει στην Αχαρνών με φιάλη προπανίου
newsbomb.gr
1'

Συναγερμός σήμανε εδώ και κάποια ώρα στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην οδό Αχαρνών, καθώς ένας άνδρας με ένα μαχαίρι στο χέρι και φιάλη προπανίου απειλεί ότι θα αυτοκτονήσει και θα τους τινάξει όλους στον αέρα.

Όπως έχει ανακοινώσει η Τροχαία, λόγω επιχείρησης που είναι σε πλήρη εξέλιξη, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Αχαρνών από την οδό Μάρνης έως και την οδό Στουρνάρη. Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, το οποίο εκκενώθηκε.

Φωτό-Βίντεο: Χάρης Γκίκας

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, αποτελούμενες μεταξύ άλλων από ειδικό διαπραγματευτή της ΕΛ.ΑΣ, ενώ στην περιοχή βρίσκονται και τα ΤΕΕΜ.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο άνδρας φώναζε «θα σας ανατινάξω όλους, θα σας πάρω μαζί μου», ενώ φαίνεται να μιλάει συριακά. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι πέθανε όλη η οικογένειά του.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Διονύσιος Σταμενίτης, «Είναι ένας άνδρας στον 6-7ο όροφο της διπλανής πολυκατοικίας και απειλεί με φιάλη και μαχαίρια. Έχουμε φύγει όλοι, υπάρχει κίνδυνος για όλους. Έχει δοθεί εντολή να ελεγχθεί η ασφάλεια του κτηρίου».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή