Αχαρνών: 30χρονος από τη Συρία ο άνδρας που απειλεί να αυτοκτονήσει στο κέντρο της Αθήνας

Αχαρνών: Μαρτυρίες αναφέρουν ότι κρατούσε στα χέρια του μαχαίρια και φιάλη προπανίου και φώναζε στα συριακά: «Θα σας ανατινάξω όλους»
Αυτός είναι ο άνδρας που απειλεί να αυτοκτονήσει από τον έκτο όροφο πολυκατοικίας στην Αχαρνών
Newsbomb.gr/Χάρης Γκίκας
2'

Περίπου 30 ετών από τη Συρία είναι ο άνδρας που απειλεί να πέσει από τον έκτο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Αχαρνών στο κέντρο της Αθήνας.

Οι πληροφορίες θέλουν ο άνδρας να έχει χάσει την οικογένειά του στη Συρία και να απειλεί να βάλει τέλος στη ζωή του. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες, κρατούσε στα χέρια του μαχαίρια και φιάλη προπανίου και φώναζε στα συριακά: «Θα σας ανατινάξω όλους».

Η ευρύτερη περιοχή έχει αποκλειστεί. Στο σημείο βρίσκεται ισχυρή δύναμη της αστυνομίας με ειδικό διαπραγματευτή. Το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων έχει εκκενωθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φώναζε "πεινάω" στον διαπραγματευτή και αναμένεται να του πάει η ΕΚΑΜ φαγητό για να ανοίξει την πόρτα.

Οι γείτονες της περιοχής υποστηρίζουν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, πως δεν τους είναι γνώριμος ενώ υπάρχουν και κάποιοι που λένε ότι διαμένει στο διαμέρισμα, από το μπαλκόνι του οποίου απειλεί να αυτοκτονήσει.

Ο συγκεκριμένος άνδρας έφτασε στο σημείο ακόμη και να βγει έξω από το μπαλκόνι, να κρατά τα κάγκελα με το ένα του χέρι.

Φωτ.: Χάρης Γκίκας

Στο περιστατικό στην Αχαρνών αναφέρθηκε ο Διονύσης Σταμενίδης υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο κ. Διονύσιος Σταμενίτης, Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων της Ελλάδας είπε:

«Είναι ένας άνδρας στον 6-7ο όροφο της διπλανής πολυκατοικίας και απειλεί με φιάλη και μαχαίρια. Έχουμε φύγει όλοι, υπάρχει κίνδυνος για όλους. Έχει δοθεί εντολή να ελεγχθεί η ασφάλεια του κτηρίου»

Ο πρόεδρος Εργαζομένων του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, Νίκος Κακκάβας, μετέφερε την εικόνα από το σημείο όπου ο άνδρας Συριακής καταγωγής απειλεί να αυτοκτονήσει με φιάλη.

Σχετικές ειδήσεις