Τέλος στο θρίλερ στην Αχαρνών - Συνελήφθη ο Σύρος που απειλούσε να πέσει στο κενό

Στη σύλληψη του Σύρου που απειλούσε να πέσει το κενό και να ανατινάξει την πολυκατοικία που έμενε στην Αχαρνών, προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ.

Τέλος στο θρίλερ στην Αχαρνών - Συνελήφθη ο Σύρος που απειλούσε να πέσει στο κενό
2'

Λίγο πριν τις 4 το απόγευμα η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε τέλος στο θρίλερ με τον Σύρο που απειλούσε να πέσει στο κενό από πολυκατοικία στην Αχαρνών.

Ο Σύρος το πρωί της Δευτέρας ανέβηκε σε κατάσταση αμόκ στο μπαλκόνι και απειλούσε να πέσει στο κενό ενώ λίγο αργότερα φώναζε πως θα ανατινάξει τους πάντες με μια μπουκάλα υγραερίου.

Δυνάμεις των ΕΚΑΜ, ωστόσο, μπήκαν στο διαμέρισμα και συνέλαβαν τον Σύρο βάζοντας τέλος στο θρίλερ που είχε ξεκινήσει από το πρωί.

Ο 30χρονος, ο οποίος στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί στο Δαφνί, είχε απασχολήσει ξανά στο παρελθόν τις Αρχές έχοντας στο ενεργητικό του παρόμοια περιστατικά.

Φώναζε «Αλλάχ Ακμπάρ»

Σύμφωνα με μαρτυρία κατοίκου στο Newsbomb.gr, πριν ο 30χρονος ταμπουρωθεί στο διαμέρισμά του φώναζε στα αραβικά «Ο Θεός είναι μεγάλος» δηλαδή «Αλλάχ Άκμπαρ».

«Δεν ξέρει τι θέλει»

Νωρίτερα, ο άνθρωπος που βοηθούσε την Ελληνική Αστυνομία και τους διαπραγματευτές της να συνεννοηθούν με τον Σύρο που απειλούσε να τινάξει στον αέρα πολυκατοικία στην Αχαρνών, μίλησε αποκλειστικά στο Newsbomb.gr και την Αναστασία-Βασιλική Γκολέμη.

O άνδρας που μίλησε στην κάμερα του Newsbomb.gr, διατηρεί κατάστημα στο ισόγειο της πολυκατοικίας και είναι ο άνθρωπος στον οποίο στράφηκε η ΕΛ.ΑΣ. για να καταφέρει να επικοινωνήσει με τον 30χρονο που είναι σε αμόκ.

«Δεν ξέρει τι θέλει, μια λένε ότι τον κυνηγάνε οι Αλβανοί, μια πως θέλει μια τσάντα γεμάτη λεφτά και να φύγει στη Θεσσαλονίκη, μια βρίζει τους Άραβες, μια τους αστυνομικούς, μια τους Αλβανούς δεν ξέρει τι λέει. Δεν βγάλαμε άκρη, μας έλεγε ότι θέλει φαγητό, του στείλαμε με σχοινί. Του λέγαμε πως τα παιδιά θέλουν να σε βοηθήσουν και έλεγε: Όχι όλοι είναι ρουφιάνοι. Έχει μπει μέσα τώρα, δεν ξέρω τι θα γίνει. Τα σώματα Ασφαλείας δεν έκαναν τίποτα», ανέφερε στο Newsbomb.gr.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή