Προβλήματα από την έντονη βροχόπτωση στην Κέρκυρα

Κέρκυρα: Οι πολλοί κεραυνοί ήταν που προκάλεσαν προσωρινά προβλήματα κυρίως με την ηλεκτροδότηση, ενώ σε επιφυλακή βρίσκονται οι υπηρεσίες πολιτικής προστασίας.  

Προβλήματα από την έντονη βροχόπτωση στην Κέρκυρα
1'

Από την λειψυδρία στην κακοκαιρία. Το φθινόπωρο έκανε την εμφάνισή του με βροχοπτώσεις και μικροπροβλήματα στην Κέρκυρα.

Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Γιάννης Ανδριώτης, ισορροπώντας ανάμεσα στα ακραία φαινόμενα παρατηρεί τις αλλαγές του καιρού μέσα σε λίγες ώρες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τα προβλήματα από την έντονη βροχή είναι πολύ περιορισμένα, πέντε κλαδιά δέντρων και μια απάντληση υδάτων, με πιο σοβαρό τον κίνδυνο που διέτρεξαν δυο άτομα όταν προσπάθησαν να περάσουν από σημείο όπου είχαν συγκεντρωθεί νερά, χωρίς κάποιο πρόβλημα.

165 τόνοι νερού ανά στρέμμα έπεσαν κατά την πρωινή βροχόπτωση με την κακοκαιρία Atena, όπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος κεντρικής Κέρκυρας Στέφανος Πουλημένος.

Προβλήματα από την έντονη βροχόπτωση στην Κέρκυρα

Έπειτα από μήνες ανομβρίας η γη ξεδίψασε και όλοι ελπίζουν να γεμίσουν οι φυσικοί αποθετήρες νερού.

Οι πολλοί κεραυνοί ήταν που προκάλεσαν προσωρινά προβλήματα κυρίως με την ηλεκτροδότηση, ενώ σε επιφυλακή βρίσκονται οι υπηρεσίες πολιτικής προστασίας.

Η ομπρέλα πρέπει να γίνει μόνιμο αξεσουάρ παντός καιρού, όπως στην Βρετανία. Είτε για τον ήλιο είτε για την βροχή.

Προβλήματα από την έντονη βροχόπτωση στην Κέρκυρα

Έχοντας λάβει την σχετική ενημέρωση από την μετεωρολογική υπηρεσία ο Γιάννης Ανδριώτης είναι καθησυχαστικός. Για αυτήν τουλάχιστον την εβδομάδα οι επισκέπτες μπορούν να περιμένουν παράταση του καλοκαιριού και να συνεχίσουν τις διακοπές τους, χωρίς καιρικά απρόοπτα.

Πηγή: ertnews.gr

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή