Περιστέρι: Καρέ-καρέ η επίθεση 73χρονου με μαχαίρι σε συγγενή του

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο

Περιστέρι: Καρέ-καρέ η επίθεση 73χρονου με μαχαίρι σε συγγενή του
2'

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (10/9) σε κεντρικό σημείο του Περιστερίου όταν ένας 73χρονος μαχαίρωσε συγγενή του με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει μπροστά στα έκπληκτα μάτια θαμώνων καταστήματος εστίασης.

Ο 73χρονος δράστης που φορούσε βρεμούδα και σιέλ πουκάμισο, φτάνει με άγριες διαθέσεις στο κατάστημα εστίασης στην περιοχή του Περιστερίου.

Στο κατάστημα βρίσκεται και ο 61χρονος μπαταζανάκης του, ο οποίος κάθεται με την παρέα του και πίνουν καφέ. Όλα έγιναν σε δευτερόλεπτα μπροστά στα έκπληκτα μάτια των θαμώνων του μαγαζιού.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο-ντοκουμέντο που εξασφάλισε το MEGA, όλα έγιναν μέσα σε δευτερόλεπτα μπροστά στα έκπληκτα μάτια των θαμώνων του μαγαζιού. Το θύμα της επίθεσης πέφτει στο έδαφος χτυπημένος με μαχαίρι από τον 73χρονο.

«Ήταν το θύμα καθόταν και έπινε καφέ με το φίλο του. Ξαφνικά ακούω φωνές και βγαίνω, λέω δε θέλω τέτοια στο μαγαζί, μου λέει αν πάρεις το 100 θα τον σφάξω», είπε η ιδιοκτήτρια του καταστήματος εστίασης.

Το θύμα, καθόταν σε τραπέζι της καφετέριας με την παρέα του. Ο μπατζανάκης του τον πλησίασε και αμέσως άρχισαν να λογομαχούν. Λίγη ώρα μετά πιάστηκαν στα χέρια και τότε ο 73χρονος έβγαλε το μαχαίρι που είχε στην τσέπη του και άρχισε να τον απειλεί.

Ο 61χρονος δέχθηκε δύο μαχαιριές στην ωμοπλάτη προτού καταλήξει στο πάτωμα. Θαμώνες αλλά και οι ιδιοκτήτες του καταστήματος έτρεξαν άμεσα πάνω από θύμα και προσπάθησαν με μπλούζες και πανιά να σταματήσουν την αιμορραγία.

«Ήμουν στο απέναντι μαγαζί και μόλις είδα τη φασαρία, πετάχτηκα και είδα το πρώτο κάρφωμα, κάτω από μασχάλη. Τότε τα έχασα… Αυτό που μάθαμε ότι είχαν προσωπικά προβλήματα, οικογενειακά», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας.

Άμεσα έφτασε στο σημείο ασθενοφόρο και μετέφερε το θύμα σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο. Μετά την αιματηρή επίθεση στον μπατζανάκη του, ο 73χρονος, πέταξε το μαχαίρι σε κάδο και πήγε σπίτι του, όπου και συνελήφθη.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο από το βραδινό δελτίο ειδήσεων του Mega:

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή